.omg ! Oups ,terlebih sudaa ~

3:05 AM

Assalamualaikum , ari ni cik Mushi sangat eppy ! dan snagt sedih
http://www.emocutez.com
haa , nak tau sebab ape kena lah baca baca yg ni dulu  hehe
Pagi lagi selepas sahur, solat mandi , praktis piano , dan terus ke rumah ckgu LIm untu Kelas piano.
hohoho , ckgu puji flow lagu Winter Sonata sngt bagus , pastu dia ajar my 2nd fav song ,
Romeo and Juliet a time for us , best tau lagu ni . korg kna ddengra
Pepun , lepas Cik Mushi blik dri piano terus ke kelas seni.
maklimlah nk cungkil bakat yg sedia ada *chewah!*


 hah , sorry tnagkap cengt cikit ~ haha yang ni pun ckgu puji ~ hehehe

http://www.emocutez.com

Tapi yang sedihnya , ada org yang merosak kan mood puasa nieh ! Mushi bengang!
huhuu T___T
huwaaaaa
tambah tambah lagi rumah sdg renovate tapi dya kta x leh ciap sebelu raya
WARGGHH!  >___<

lUAHAN HATI DARI


You Might Also Like

2 Comments