. Blank head syndrome .

12:42 AM

Greeting Text

This picture was taken by my Sis and Me :) 

Hey hey hey earthlings sekalian , Whoah Azwa , pecah rekod , 3 bulan tak hupdate blog kau ni. Tak pe tak pe . Aku nih sibuk la katakan . Form 4 ni menggilakan aku . Well result baru baru ni , 8A's and 2C's . Bahaha :P Teruk la . Fizik dengan Addmaths C . Tak pe abaikan . So ape yang aku nak citerkan dekat sini ? Form 4 memang tak best pun . Tak payah tanya la . Aku tengah bosan tahap gaban , tapi homework belambak . So , since that aku blank sekarang ni , aku malas nak tulis panjang2 :)  Tata for now . 

P.S : Esok hari kantin . << macam la penting sangat

You Might Also Like

0 Comments