.Hate School

12:52 AM

Asslamualaikum ,
Hai korang , emmm . Bosan . Sekolah ? ok je . 2011 is so damn boring 
PMR PMR PMR , semua cikgu harap kan kami .
InsyaAllah kami akan lakukan yang terbaik tahun ini . 
Well , semua sederhana , not exited , not dissapointed , 
walaupun sunyi taun ni , kawan baik kelas lain , tapi cuba cari masa nak jumpa ngan dia .
Well , my Tae Yang ? selisih selisih la jugak , tapi sayangnya, mata tu tak pandang lansung .
ye lah spelah nak pandang muka wani yang dah sakitkan hati orang kan ?
Macam2 mimpi wani dapat sempena 2011 , contohnya ,
u came into my room , hold my chin and said "i will always be there for you"
Macam pe lagy , i know my dream will NOT always come true . 
u make me believe you , and u told my best friend its all my fault , k fine ! i admit its my fault .
EVERYTHING IS MY FAULT . i tried my best , and i blew it . 
I spend rest of my life thinking how much im loving somone who hates me . THANKYOU VERY MUCH
...................................................................................
 ABAIKAN , so , nak cakap pe lagi , wani dah fed up dah ,
 Haiihh , emm . lepas ni online hari Friday je , sebab dah ketatkan jadual , 
hari isnin pergi sekolah thafiz , nak jadi ustazah , (yelatu) perasan je lebih , pa pe pun, , belajar dulu .
seminggu  dua kali tusyen , ok la , tak padat , Jumaat pagi , Piano Class . 
Bla bla bla , kalau kornag baca entry hari ini , korang tau , mood wani tak elok . 
memang la mood wani mna penah elok sejak 27 NOVEMBER 2010 
huh , tarikh yang menyakitkan . wani tak nak hopokrit la,
 walaupun u cop i hipokirt , bagi i "hipokrit ada sebab"
Wani tak sangka yang u cakap i cakap u macam2 , i ni cerewet ke ? 
IM SORRY IM SORRY IM SORRY ! ITS ALL MY FAULT . 
 buhbye , stressful gila bangang :( 

You Might Also Like

0 Comments