. Just another day .

3:47 AM

. uwrrgghhh . lapar cheese cake . wuwuwuuuuuu . OKAY , abaikan . hari aku start balik aku punya kelas lukisan & piano . fuuhhh . tangan memang dah keras ah , miss Lee cakap aku kena praktis . ni semua PMR punya pasal lahhh .  lepas tu hari ni keluar beli barang siket . lepas tu balik . lepas tu sekarang deorang semua makan pasemboq kat bawah tu , aku duk makan screen PC . kuikuikuikui . #kebuluran . watlek dulu . JK je ponn . AKU TENGAH KEBOSANAN ,tahap melampau .


BY THE WAY . happy birthday to youuuu . makan ubi kayu , boss aku dah tua . HAHAHA tak lawak . HB Sharman b Hassan . semoga panjang umur dn murah rezeki . <--- abang angkat adik aku . THANK YOU dude , sebab pernah curah kasih sayang kat aku , dan aku mintak maaf sebab aku tolak ,, #akutauakukejam watpeace ! Boss , pa pe pun Selamat hari jadi . jangan tanya kenapa aku panggil boss , sebab aku tak tau sebab apa .

Azwa : lalalalaa . semoga Vanilla aku cepat sembuh .

You Might Also Like

0 Comments