Pink itu virus ke?

1:57 AM

Aku tau entri y nie mmg x menrik minat korang kan?
Pink..iaiitu Merah jambu ialah warna kesukaan ramai wanita & gadys bersift feminin...
Tapi adakah ia hanya  tuk gurlz??
Pelik bin ajaib..kenapa leleki anggap pink itu virus??
Bagi ramai gadis..klo lelaki pakai warna pink tulaki yang romantis..laki yg kiuuttt!!!*bgi aku la*
aku tulis entri ni pon sebab insiden chatting pgi tadi..bley ke laki tu kata dye f**** pompuan yg minat pink!!!
aku per lagi ,naik angin berang puting beliung dari korea ar...



5 sebab pink diminati
1. Pink ialah warna yang lmbut..klo lelaki pkai bukan maksudnya mrk pondan tetapi perbuatan yg amat dipnuhi prhtian,dan ke sopanan
 2.Pink menunjukan romantik..keke..lelaki yg minat pink ialahleaki yang memahami sesorang wanita dengan penuh perasaan.Laki yg minat pink jga akn mesdorong ke arh kepsrahan,penyerahan ,ke-perfect-an & kesantunan
3.Warna pink juga melnbangkan cit cita..sbb pink is very striking.. tol x? aku tau msti korang angguk kn? hehe
4.Orang yang suka pink juga oarng yang aktif..garang..rawr!!..heh..
5. yang terakhir..saya sbgai seorang gdys akan tabik spring dan beri award kpd lelki yang berani hantar gmbar nya mmkai bju pink kt blog ini,lelaki yang control macho tu..x yah la..belah arr...keke
So...korang yang berani tu buat lah....serius sya akan bagi korang award blog nnt..
ok lah c ya!!




http://emo.huhiho.com
orang yang mencabar laki pakai pink
wanie

You Might Also Like

0 Comments