.Birthday Eve PRANK .

7:48 AM




Assalamualaikum


HAHAHAHA , hari ni akan aku catatkan hari yang tak dapat aku lupakan . :')  FIRST , Hari ni kat lab ada EXPLOSION , hahaha , sulphur react dengan zinc apabila overheated . bukan satu , 2 pulak tu , mula mula kumpulan christine , n then kump. Yan Xing pulak . HAHA , memang cantik letupan tu . Ada flare warna hijau .

SECOND , aku kena PRANK . yeah , aku diberitahu yang Aufa akan pindah sekolah 2 minggu yang lepas , aku sedih . Hari ni kononnyaa , majlis perpisahan , aku rasa kenapa aku jadi tumpuan , sepatutnya aufa. pastu aufa bagi surat , aku ingatkan surat selamat tinggal ke hape . rupa2nyaaa , dia tulis . " Akk , adik minta maaf adik tipu akak , adik tak pindah pun . :) "  aku kena tipu . AAAAAAAAAAAAAAAA . HAHA , aku tak percaya betoi . Deorang semua tipu aku , semata mata nak suprise aku .:') First time aku kena Prank .Ya , aku akan ingat untuk SELAMA LAMANYA . Aku nangis bgai nak gila tadi , terkejut +geram + terharu +gembira . pelik pelik . Pastu deorang pujuk aku , bagi hadiah kat aku . Nanti aku cerita kat korang esok . Masa perjumpaan koperasi dhanyaah tanya kenapa , aku pun cerita la , disebabkan aku exited + geram , aku pun jerit macam orang gila kagi . Kak Aifa and Kak Atirah tengok aku pun gelak . hadoiiiyaiiiii . Anis Shahirah , Aufa Akashah , Farhana Munirah , Siti Noor Farhana , Aini Salina , thank you for being there .agagaaa .Aku Sayaaangg korang sangat sangat , you make my day , you just blow away they grey clouds over me :)

THIRD , masa aku balik tadi , mak aku buat CHOCOLATE ! yay ! tak sabar nak tengok . Mak tanya , nak ape hadiah ? aku penah mintak nak luruskan rambut , tapi tak jadi ah , Aku sayang rambut aku , FIRM . Atad lurus , bawah cute culrs , bersyukur dpat rambut ori macam ni .Aku masih buntu nak mintak ape . huuhuuu .


AZWA : So, 15 , here i come , wait for me , i will live you to the fullest , :) 

You Might Also Like

0 Comments