. Damn , i'm Fifteen .

7:27 AM




Assalamualaikum ,

15.4.2011

Today , is the day , when i was born 15 years ago . Kini , aku genap 15 tahun . yeah , aku sudaa tua , tahniah tahniah . Orang yang pertama wish aku bila genap pukul 12 , Amirul , then lilianne , then Danial , Bila bangung pagi , pergi surau balik tu aku pergi kelas piano , cikgu piano wish , Then pergi class potert Nisha wish , thanxx for the keychain kiddo ;)

Then Farhana antar mesej , then Nenek call, ucap birthday . thanxx love ya granny . Patsu balik rumah , buat kek , and chocolate ball , letih gilaaaa , pastu sepupu datang , aku pun tak nak kacau , mak layan la tetamu , aku tengok tv , deorang tengah makan bihun . aku pulak termenung depan tv . pastu deorang balik nak dekat maghrib . aku pun letih dah , kami ptong kek , 3 orang ptong sekali , me , syikin , sarah . Sebab me and syikin b'day 15 &16 , so sambut sekali . Sarah sambut awal becuz , b'day dia nanti mak tak de . so , its a triple b'day celebration :) . Aku dapat kad dari sarah dan syikin , Thanxx gegirl :)

And thanxx to bloggersss , Emailerss , and especially FACEBOOKERS .  80 wall posts , and 23 Facebook messages :) thanxx alott ! I LOVE YOU GUYS SO MUCH . 


Do i sound happy :\ ? YES .
Azwa : i'm sorry , photos will be upload for the next post . HARAP MAAF 

You Might Also Like

0 Comments