. BUKAN TAK NAK AJAK .

9:40 PM

. Assalamualaikum kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang . 

Bengang 

Terima kasih daun kunyit . HUH , rupa²nya ramai yang tak puas dengan aku sejak 2 3 4 5 menjak ni kan ? Aku tau aku tau , ramai yang aku lupa nak ajak datang raya rumah aku . tapi tak bermaksud aku tak nak korang dtang . datang je laaa . tapi mak aku bagi limit . Dia sakit . dia tak larat , adik beradik lain sibuk , so yang uruskan rumah nanti aku sorang je . Aku tak de bibik . lain la korang nak datang raya , pastu korang nak stay sekali kemas sampai kul 12 malam , dari lap habuk sampai la mop satu rumah . betapa BERSALAH nya aku tak ajak korang . kawan aku bukannya 1 2 3 4 orang , tapi satu sekolah , luar sekolah pun ada , larat ke kalau aku nak ajak hampa semua ? hampa larat la . aku tak ! 


tolong lhaaa . aku tak de niat lansung nak ajak hampa , bukannya tahun ni raya yang terakhir , aku pun sakit . PLEASE UNDERSTAND . disebabkan hal ni je , punyalaaa ramai yang dah tak cakap ngan aku . mak aku pun suruh ajak yang rapat²  . Kalau aku buat open house macam tahun 2009 , sumpah aku ajak . SO , aku harap korang memahami dengan keadaan aku ni yang tak boleh nak joli sangat sebab menghadapi PMR dan dalam keadaan yang kritikal . mual tekak aku makan ubat berbagai tiap hari . silap hari bulan umur aku tak panjang . kbaaaiii . maafkan aku , jangan lhaa duk buat emo bila aku tak ajak , its just an open house . nak mai mai je laa . tak halang pun , bawa tok nek skali nohhh .


Azwa : aku sakit hati 

You Might Also Like

1 Comments