. nama pun copyright reserves .

6:31 AM

. Assalamualaikum kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayang .

HAHH ! hari ni aku gerenti tak cite pasal raya . Mood aku nak kisahkan mak aku driving hari ni terbantut bak pokok mangga di belakang rumah aku tuh . SEBABNYAA , aku bukak blog junior tadik . Ya Allah terkejut gorila aku . Padahal bukannya kes berat pun .Yang aku tak puas hati nak tiru tag line orang tu pasaipa ? budak nih memang mintak cepuk ahh . Aku tau tagline aku nih mahal . tak payah lhaa nak tiru tiru , biar pun aku kucing yang berbunyik RAWR . engkau _______ yang bunyik sama macam aku , aku tak puas hati ! kalau aku tak kenal kau , kalau kau duk nun jauh di sana tak pe lhaa jugak . ni dekat jea , kawan pulok tuhh . Dah lhaa tu tajuk post yang baru²  ni pun nak dekat sama (bukan dekat sama , memang sama cuma aku punya lebih cikit -.-"). AKU TAK PUASSSS . fuuhh fuuuhh . HOT HOT . tengah panas nih , ehh suam je . #bajetdiva . hikhok . 


Azwa : JANGAN LHAA TIRU AKU , AKU KAN SENSITIF GILA PHSYCO , tak tau lagi ke ?

You Might Also Like

1 Comments