. Finally , Its over baby ! .

9:59 PM

. Assalamualaikum kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayang .

Freedom At Last




abaikan


Yeaaaahhh , apa yang dah habis ? Apa yang freedomnye ? Aku kan baru balik dari perang , tak nak tengok kepala kena cucuk arrow ni ha ? Meh sini meh sini kami tunjuk , bukan kemain lagi parut parut aku . Tapi , aku tak pasti lagi , antara menang atau tak . Sebab jihad anara pelajar form 3 dan para EXAMINERS , belum selesai lagi . APA ? Laaa , ni kan perang PMR . tak tawu lagi ke ? Ish kesiaannn .  Okay stop merapu ing .

Aku sekarang dah bebas , tapi jangan lah nak enjoy sangat . Seriously , I want 8 A's really bad . Tadi kat group 3 Arif (Proud to be suckers) , Budak² kelas Share jawapa PMR . So sape yang ada kertas soalan tu rasa macam nak check , silakan . Bila aku check dengan, dengan berdebar debar sampai jantung aku jatuh pastu aku kutip balik , Akhirnya aku kira . Geo aku dapat 53/60 = 88% . Alhamdulilah , BI dapat 37/40 . Science dapat 37/40 , Mahts pun sama , 37/60 . yang lain tak check lagi . Tapi aku harap sangat ,sejarah punya gred turun . Amiiinnnn . Aku bakal tulis pasal Mr Vanilla dekat sini  . 


Okay , aku dah tak tahan dah ni , Ada ornag hack Facebook aku , aku tak pasti sape , sekejap kau on facebook kawan aku , sekejap kau on facebook kau , sekejap kau on facebook aku , pastu aku buat perbalahan , habis relationship kau jatuh , sanggup kau tak percayakan kawan aku , Ahhh sudah , aku tak nak timbulkan fitnah . 




Azwa : Tak perlu nak masuk FB orang lain denagn tujuan hancurkan relationship orang . 

You Might Also Like

0 Comments