. Last konon .

4:19 AM

. Assalamualaikm kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang . 

Heyy Hii Helooo .Kan aku dah cakap ? Aku tipu jea kalau pagi tadi aku last online . Aku sekarang ada dekat Nogori Sembilan . Jyeeaahhhh . Line kat sini tak de lhaa teruk mana . Broadband sepupu aku nieh laju bhaaii . Aku sekarang sepatutnya masak . Tapi hilang mood . kuikuikui . Alasan tak munasarawak . Haihhh  rindu dekat rumah dekat Kulim . Ape ni ?baru sampai beberape jam dah rindu Kulim . Tu lhaaa , kalau tau awal awal , dah aku hangkut rumah aku dengan trailer . #lawakstupid .Duk dekat sini kejap² engar bunyi mercun . :))) Syookkk . haha tapi yang kena tangkap kalau beli pastu simpan mecun banyak² . Biasa lhaa tuee . Aku tak tau bila lagi aku nak on , sebab malam ni , lappy ni akan sepupu aku bawak balik pahang . huhuhu . T__T Sorry yea Kak long kalau tak balas mesej kak long , sebab kredit eden dah abishh . 


K fine !


Aku nak bukak puasa kejap lagi . Korang pun  selamat berbuka yea . Ingat , simpan untuk aku sekali . -..- #tak malu . Tak pe tak pe , nanti aku tuntut . Awak , sorry sekali lagi tak balas text awak . nanti saya topup saya balas . sorrryyyy /. tata titi tutu . Meh sini meh sini  *muahmuah* kiss kanan kiri . Nnti eden update lagi ye!




Azwa : Negeri sembilan , saya kepunan lomang :P

You Might Also Like

0 Comments