. Deadly .

10:59 PM

Heyy , pe khabar ? aku tak baik . huhuhuhuu .Hari ni mak aku tak cakap dengan aku dari pagi , Pagi tadi kami pergi surau unutk subuh , lepastu balik , aku nak lena jap , balik dah pukul 7:30 pagi , aku ada kelas pukul 8 , aku ingat nak amik 15 minit je , rupa2nya , aku bangun kul 10 , seriously teruk gila . zzzz .Then , I can see that my mom has fangs on her . nightmare .brrrr . Menakutkan .

Minggu lepas aku memang jarang nakonline  . aku pun dah malas , lagipun aku tak de kat rumah . Aku spend 24 jam aku baca buku twilight , newmoon , eclipse & breaking dawn , Aku ada kat seremban untuk 5 hari rasanya , n sehari dekat ipoh . Holiday aku okey ja , tak perlu pegi jauh² . 


Awak , kenapa 2 hari awak senyap je , saya takut la , saya call malam semalam tak jawab , mungkin awak tidur , so malam ni saya nak call lagi . Saya perlukan awak . Saya sedih sangat ni :(

You Might Also Like

0 Comments