. Tagged by Mirool & Kak Chae .

7:22 PM

Greeting Text




Hi

Sebab hari ini aku teramat amat bosan . dan amat teramat sakit ! zzz . Aku macam biasa tengok list Dashboard aku , terbaca la pulak blog senior² aku ni . Seriously , memang dah rindu dekat deorang . Tahun depan mana nak dengar depa duk buat bising² dekat sekolah tu . Tak pa , aku ganti . Aku rindu dekat semua senior , kecuali Syazmie , wueekkk . kah kah kah . Ok Fine , lawak je . Satgi tak pasal² merajuk . Sorry mie . hee .

Well , macam aku cakap ,Time cuti je tak de idea nak tulis blog , sebab tak de aktiviti kot .So , Aku pun balas lah balik tag deorang , walaupun Rules dia kata No Tagging  Back , Tapi maafkan je lah , sebab deorang baru habis SPM . huahuahua . Here we go .

Rules &Regulation
Terms and condition apply #ngada²
  • pertama sekali , korang mestilah kena post peraturan nie 
  • kedua korang mestilah ceritakan atau describe 11 perkara tentang diri korang 
  • kemudian , jawab soalan yang dikemukakan oleh orang yang men-tag korang tu dan buat soalan baru untuk orang yang akan anda tag tu pulak 
  • seterusnya macam biasalah tag kepada 11 orang dan link mereka dalam post 
  • lepas tu korang pergi lah dekat blog diorang ke , pesbuk diaorang ke , beritahu diaorang yang korang dah tag dia dalam permainan nie 
  • NO TAG BACK :) 
  • and lastly , no stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS " you legitimately a.k.a Really , Trust with all Honest have tagged 11 people . ( SAME CASE , KOPI PASTE JE )

11 FAKTA BENGONG 
  • I hate cooking , even if I have to . == 
  • I love listening to the soothing music of the piano , And I play the piano .
  • I can draw , i guess . Alhamdulillah .
  • Im a Muslim , daaa !
  • I have beautiful dreams , and the worst nightmares .
  • I hate my allergy , [ hot dry weather , dust , dry grass , seafood , ]
  • I hate travelling , rasa macam nak muntah naik kereta pergi tempat jauh²
  • I love reading novels , especially , twilight Saga & Percy Jackson series .
  • Im trying my best not to be so friendly next year , Dont ask why .
  • Im not daddy's girl , But Im daddy's baby girl . hahahaha
  • I am my mom's advisor .
  • Im begging to all of you , to respect me , my dignity , I have a family . Im still a student . DO NOT POISON ME . please . I know i cant get a grip on myself , please , help me . thank you .
Questions From Mirool 

1. sejak bila hampa kenal blog LUMRAH HIDUPKU ni.? hampa paham tak apa maksud LUMRAH HIDUPKU ni.?
Sejak masuk form 2 kot . Err Lumrah Hidup Mirool ? Asam garam hidup Mirool la , rasa nya la kot . (=

2. dalam banyak-banyak entry mirool, entry mana yang hampa suka, senang hampa paling menyampah.? terus terang ja, mirool tak kisah pun. :)
Paling suka , entry mirool pasal birthday Azwa . hahahaha , paling menyampah , entry pergi korea , bukan menyampah la , jealous la brader ! T__T 

3. loading dalam blog mirool ni ok tak.? ke lembab.? dan bagi cadangan untuk improve lebih baik lagi.?
Okey ! No hal ,laju je . (=

4. bahasa yang mirool gunakan dalam blog mirool ni hampa paham tak.? ya la mana ada guna bahsa singkatan. :)
Faham la , nasib baik tak de bahasa yang #kitewwkiteww tu haha.

5. permainan pada zaman kanak-kanak hampa, yang hampa rasa still nak main lagi sampai sekarang.?
Cops & Thieves kot , main dengan budak² dekat Taman , time duk dekat lunas dulu . Tapi sekarang boleh lagi ke nak main ? dah tua dah . haha
6. perkara yang boleh menceriakan hidup hampa.
Mendekat kan diri kepada yang Esa , and enjoy masa dengan kawan² & orang tersayang .

7. nyatakan keunikan pada blog anda.
Uniknya blog Rawwr ni ialah , tajuk tak pernah tukar dari form 1 lagi . Setia la katakn , makin hari makin simple kot . hehe

8. rancangan TV yang hampa ketagih sangat.
Tak da la . mana tengok TV ==

9. blog or facebook, or twitter
Blog & Facebook , Twitter kureng 

10. blogger idola anda bersertakan dengan link beliau, dan kenapa anda jadikan beliau sebagai idola anda.?
Dia bukan Blogger , tapi ni website Photography dia , Gambar potrait dia cantik sangat . Anne-Rina

11. nama kedai makan, lokasi kedai makan tersebut dan makan yang sedap kat restorant tu.? :')
Restoran Parameswara dekat Melaka . tak ingat dekat mana , tapi Seafood yang paling sedap . Buttered Prawn , Iakn  masak tiga rasa etc etc .


questions from Kak Chae

What's the best thing have ever happened in your life ?
Having Friends and someone special beside me to give support and confort me . 

Do you like camping ?
Yeahh , esapecially PLKN's 

Who is/are your best friend(s) ?
Tak cukup ruang nak list :')

Which one would be your first priority ? Friends or family ?
Family comes first , always .

What kind of vacations do you like ?
Relaxing , fun , exciting

Do you smoke ?
NO ! 

Are you the first child in your family ? If you are, do you like it ?
Yes Im the first child of the family , tak suka sangat , sebab kita jadi harapan n contoh , and i feel like a loser to my sisters , im not a good example.

Tv or Internet ?
Internet . 

Can you live without your cellphone ?
Hmm , boleh , i still have facebook to contact anyone .

What kind of questions do you expect from me ? haha.
The hardcore kind of questions . haha :P kidding 

Your ambition ?
Have'nt figured out yet , Engineer maybe .


There you go , dah aku tak nak tag sape pun , Sape yang baca , cepat buat post baru . hahaha . :) 

Azwa : Im not having a good time , the pain is killing me 

You Might Also Like

0 Comments