. Hah ? Sorry tak dengar .

3:04 AM

Greeting Text
\\Waalaikumussalam . 

Huihuihui . orang di sana sihat ? aku baru je sampai rumah . Semalam aku ada dekat Negeri Sembilan #again . kali ke 2 aku pergi sana dalam bulan ni . Aku sihat walafiat . Dan aku baru je topup . yeaaahh . hahaha . So , sekrang aku tengah sibuk download application dekat fon aku . Susah bangat dong . Selama ni aku duk guna fon 80 ringgit tu je .  Tapi tak pe hasil aku 2 tahunn berbaloi . #walaupun sampai sekarang aku masih lagi tak dapt nak vid.call . Tujuan aku beli untuk hantar MMS je . So vidcall boleh guna YM . no prob . fon ape eyh ? RAHSIA . muehehehe . Masa aku balik kampung semalam , terkejut aku nampak dia , muka dia dah berubah , n dia sama tinggi ngan ayah aku , WTH dude !? transformasi lepas PMR ke ? Kau bukan budak nerd macam dulu , Kau dah pandai bergaya , rambut kau sikat belakang , badan kau dah taf , kau dah tinggi , pakai baju kolar V . == // Aku tak nak ngaku , Tapi kau nampak #hensem  . ZZZZ  . Nasib kau tak tau blog aku , kalau tak kembang ah hidung tu , so gudluck dalam bekerja , Tahniah sejarah n agama A . Terbaik ah .

So , esok aku kena kerja , sebab hari ni aku tak pergi koop sebab aku dekat highway . Haiihh , form 4 nak start ddah , aku nak ambil bio. Aku nekad . zz . kbyebyeee kiss sikit . muaahh . 

Awak . berpeluh saya cari kedai topup. ahahaha 

You Might Also Like

0 Comments