. Antara hari perTama yang gembira dalam 2012 .

7:52 AM

Greeting Text
\\Warahmatullahiwabarakatuh//
Hello helllo ladies and gentlemen yang ohsem sekalian . Hayy , kitew happy sangat hari ni tauu . Nak tau ke kenapa ? Tadi kan aku jumpa Robert Pattinson . Macam rasa kena penampar je . hewhewhew .
Abaikanlah minah sewel peliks weng ini .
Okayy , pa pepun . Hari ni aku dah habiskan buku yang bertajuk The Twilight Saga :Breaking Dawn untuk kali ke 3 . Aku ulang banyak kali sejak aku dapat buku tu . Of course , Im a twilight fan . So , tahun lepas aku dah tengok cerita Breaking Dawn part 1  . Part 2 belum keluar lagi . But , what the fantastic , aku tak sabar lansung ! Aku rela tengok sorang sorang nanti kalau terdesak sangat . Aku tak sabar nak tengok muka Renesmee Carlie Cullen , half vampire half human . Yang comel . Yang pandai . Anak biological Edward dan Bella . huhuhu . Aku tau jalan cerita . Aku tak sabar nak tengok movie dia pulak . URRRGGGHHHHHHHH . Geramnyaaa . 
Ni antra scene yang akan ada dalam breaking dawn part two . Bila volturi datang nak serang keluarga Edward dan nak bunuh anak dia . Ni bukan exact pic la . tapi nanti akan ada scene yang macam ni . Bila Bella protect anak dia . Serius tak sabar . Nanti Mckenzie Foy akan berlakon sebagai renesmee dalam cerita tu .
Cute kan ?geramnyaa . adoi doi doi . haihh . Kayy , aku kau kau bosan . Kita tukar topic macam terbalikan roti canai . 
Btw , kenapa aku happy selain ulang buku tu ? Finally , in so many days , I actually get to soak in te warm sunshine in the evening . It has been a while since I've been out to see the sunset in front of my house . The sun's ray poured on my skin , touched my skin like they never touch before . I can lie on the grass all day . I went to the club , of course . Note :  NOT A PUB KINDA CLUB .its the club , the golf club in front of my mansion . kuikuikui . I went there with my sisters , and my dad SENT me there . urghh , it was only 30 seconds in the car , and he insisted to send us . What kind of parental control is that ?! = = . So , I was there walking around , while my younger sisters hang out by the pool , and the other sister went on rolling everywhere in her rollerblades . I wish  I have one of those . I walked through the corridor , went down by the pool ,went back up again in the restaurant *mikuriya* , Loitering around in the dark squash room . Into the sauna and out again , ans lastly pass by the gym , I went in there for a sec . Nobody was working out , So i sat on the weight lifting thingy , hopped on every treadmills , and stopped at the mirror , the insanely humongous mirror that filled the whole wall . Apparently no one was there . It was creepy . I touched the mirror , looking at my sad lonely face , and punched the mirror #dude get a punchbag . HAHA , and screamed OOOWWWWWW . padan muka kau . =..= .  I was actually thinking , "why ? when will I ever going to see him? why are you not answering your phonecalls ?"  It was idioticly stupid . Because he answered the next phonecall . fuhh . lega . So , i went back to my sisters , following them around in Safiah's new rollerblade . Then suddenly , it rained . zzzzzzzzzzzzz . tapi  tak gelap pun , panas jugak cuaca , walaupun hujan .
 Ni antara gmbar yang amik tadi , tadi hujan lebat , tapi cuaca panas kan ? nampak tak ? So aku sebenarnya happy sebab aku dapat berjalan jalan .tu je pon . k lah bye !

Awak , saya rindu .

You Might Also Like

0 Comments