. Memalukan sungguh .

1:08 AM

Greeting Text

Hello hello !! hahaha , aku tadi baru balik dari sekolah , Kami ada gotong royong dekat koperasi . At least I enjoyed it . Tapi sebenarnya aku nak bagitau malam semalam punya hal . wuuuuu . ape la agaknya ek ek ? AKu rasa lega kot dapat merapu . haha . Buang masa je beremosi , macam la aku ni semua orang kisah . Okay , im just being me ! Aku tak hot macam korang . heheh , aku cool , sejuk . :D 
Aku tengah bahagia , jangan kacau 
BTW , aku nak tnya berapa ramai yang luahkan perasaan dekat mak ayah deorang selain kawan baik . Aku sedar sejak sejak ni , aku agak tapis la jugak semua rahsia aku , Aku sorang je tau rahsia rahsia emas aku ni , Yang aku cerita dekat orang semua aku kira small matter . Tapi , rahsia rahsia aku ni semua aku curahkan dekat parents aku semalam . Menangis teruk jugak la . Salah satu yang aku pendam (aku tengah bocorkan keinginan aku nih ! bertuah korang , hehehe ) ialah AKU NI DESPRATE NAK TUKAR SEKOLAH . Aku memang benci sekolah Hi tech . Aku benci 4 Science , Aku benci semua jawatan jawatan aku .Tensyen jugak la , termasuk yang 2 post sebelum ni . JANGAN BACA . Mak aku pun bagitau la , Jangan lari daripada masalah , ayah aku cakap , FACE THE PROBLEM YOURSELF ! aku kan tak waras , sebab tu yang aku fikir macam macam . Ayah aku cakap jagan nak laser sangat dengan orang yang aku rasa annoying , heheh , Sorry Naimmah . Mak aku pun cakap , selesaikan tekanan ni , jangan lari , kalau tukar sekolah pun aku akan tensyen jugak . who knows , kan ? 
So aku buanglah hasrat aku yang mati matian nak pergi SMKK . kuikuikui . Kantoi ~ Malam tu jugak mak ngan ayah aku tau segala cerita hidup aku yang aku sorokkan selama ni , Mainly its about my friends , Fb friends , Boyfriend tu tapis la jugak . kekeke .
10 MINIT DITANGGUH ,
Kenapa aku tangguh tadi ? sebab tadi fon aku bunyi . Well , at first fon aku dekat adik aku , biasalaaa  dia main angry bird . Tadi dia kata dia angkat fon , aku terus jerit "WHAT THE , er , goshhhh ,kenapa adik angkat !??!?!"  hahah , Patutkah aku marah ? YA MEMANG , sebab orang yang dia angkat fon tu Vanilla yang call . Aku cemas gila ! Aku terus tanya dia , adik cakap apa ?
Aku : Adik cakap apa ?!?!
Adik : Hello la !
Aku : Orang tu cakap apa ????
Adik :  Dia cakap hello balik , adik tak tau nak cakap apa , dia hello banyak kali , adik tutup la .
Aku :Ya Allah budak ni .#tutup muka dengan bantal#
Adik :Syami tu sapa along ? Suara dia mcam kak adila .
Aku : HAAAHH ? !!!
Sejak bila la suara Vanilla jadi suara perempuan ? aku macam tak percaya , mungkin orang lain yang call , tapi kenapa orang lain tu nak call aku , mungkin adik dia . 
Aku : Adik , cuba cakap betul betul adik tekan apa kat fon ni tadi ,
Adik : adik tak tau , adik tercall number tu sebab dia keluar satu kotak tulis orang tu misscall . Pastu adik tutup balik .
Aku: LAAAA .
memang la orang tu call balik , dah adik aku ni buat misscall balik kat dia . Aduihhhhh memalukan . == 
Adik : sapa dia along ?
Aku : tak de sape sape . Kawan je .
Adik : Oh , nak main angry bird balik ?
Aku : Tak pe lah , cukup dulu , nanti along bagi lain .
Adik : cakap sorry kat syami tau . hmm , adik tak tau .
Aku : ye lah . 


SYAMI . hahahhaha  .Nasib baik adik aku ada masalah bila dia baca sumthing sekilas lalu , reading dia tak accurate . Lemah lagi . malu nya malunyaa malunyaaaaaaaa . hahahahah .Tapi kira okeyla , adik aku call , yang agkat adik dia , rasanya , mungkin mak dia .eeeerrrrrrrrrrrrrrrr / tak nak fikirkan . == . Nanti aku bagitau kat dia , aku kena mintak maaf balik . zzzzzzzzz . k lahh . tata titi tutu , muuaahh muuaaahh :) 

Azwa : Im trying to smile 

You Might Also Like

0 Comments