. memang diri ini perasan sendiri .

8:33 AM

Greeting Text
Annyong . Apa khabar sayang ku sekalian ? Ye , Alhamdulillah korang semua sihat sihat belaka yea . Doakanlah saya di sini yang sedang sakit (beralih mengguna perkataan SAYA ,agar menampilkan kesopanan ) Kuasa Allah itu Maha Agung , semoga ada hikmah yang baik atas ketidaksihatan *eh?* saya pada beberapa hari ni . Insya-Allah . 
Saya sudah berumur 16 tahun , ok fine , this is so damn akward . Maaf pembaca , terpaksa guna AKU , disebabkan ketidakselesaan penulis . AKU dah 16 tahun , still I have this struggling feeling inside my little heart . Yeah , It's not fair when my parents have to blame themselves for my mistakes . Can't I just be grounded a bit more , or punish me, for Cat's sakes *this has nothing to do with a cat , I just feel like using a cat word* . Why do you have to say "Apa yang mak buat salah ? kenapa along buat macam ni" . It's an insult to me , okay ? Just cane me , or punish me , keep me in my room or something , Why aren't you guys doing anything , well , except blame yerselves . I appreciated that you did this, letting me roam , give me freedom , but still it's kinda weird .I know i know , i wanted freedom , but not this , you're letting me go so easily , macam tak ikhlas je . I suppose , I have to dump Vanilla , then you'll be satisfied ? Hmm , maybe . But it's something that I'll never do . You're disappointed , yes , i get that . Straight As result can't cover that, too, huh ? That's why , I should leave the house as soon I finish my SPM , study somewhere further , so I won't break anymore hearts in this  house I called home .When I succeed , I'll come home , You'll be happy , with my success , hopefully that I'm old enough to make my own decisions , and nobody's heart is going to break (whee) . But , you won't even let me go any farther than this area . Nak masuk asrama pun tak bagi . I'm spoilt , but in a strict way . I can't even look into dad's eyes anymore. Can't my life get anymore worse ?
(dead)
SO ! "We're teenagers , we can do anything we want" where does this came from ? ahah ! I guess , all the teenagers in this world would have this rebellious feeling against something they can't get or do . Biasala , remaja zaman sekrang (tidak terkecuali aku) ni bukan kemain bebas lagi ye , aku jeles jugokk , tapi nak buat macam mana kan ??  mak ayah aku sayang aku terlebih la pulak . jaga aku bagaikan menatang minyak yang terlebih penuh sampai tertumpah *okey, over la pulak * Tak salah tak salah . silakan outing dan dating setiap hujung minggu , mak ayah pulak bagi je freedom sesenang , untung lah kaya . Tapi ingat Allah boleh amik semua tu bila bila masa je . Dah la baru setahun jagung , nak je pakai branded branded . Nak je barangan eksklusif .pening pening . kadang kadang , tengok background , papa , tapi kalau outing , bag , jam , kemain lagi , aku tertanya tanya macam mana korang dapat duit . Tak baik tau mintak duit kat mak ayah selalu . Usahakan duit tu sendiri .
ok aku tak tahu apa yang aku merapu ni . kesan tengok karangan yang cikgu Ku bagi la ni , haihhh , kenapa aku duk pulun study nih ? dah la sakit / gi tidur gi tidur .

nose bled , tounge bitten , dry sore lips , pale face , panda eyes , oh wow , I'm a natural Vampire . what the heck is worng with me ,

You Might Also Like

0 Comments