Cheap Heart

12:28 AM

Assalaualikum , 
Photography Graphics, Tumblr Photography



Mak cakap wani tak pandai menipu , serius nampak sangat kalau menipu . Okey , wani boleh terima yang tu , Biarlah tak pandai menipu . Lagi bagus kan ? Tapi sebab wani ni blur . Dan lurus yang amat , tak berfikir luas , hanya secara logik , wani senang ditipu , korang nak amik kesempatan ke ?
Wani tak paham degan orang sekarang ni , sanggup mainkan perasaan . Sedih tau . Sakit hti .Janji macam2 dari awal , tapi semua janji kosong kan ? Kalau kamu benci wani , tolong lah jujur . jangan la buat macam nie . sakit hati . memang tu matlamat kamu ke ? sakitkan wani ? huhu . dosa la . tak baik . banyak kali dah wani kena macam nie , tapi wani maafkan , setiap kali kena , setiap kali tu maafkan , sampai ada yang kata " perangai dia tak patot dimaafkan  , kau kena balas dendam " wani takot kalau ade orang mcam tu :o  .  T_______T  . huhuhu . kornag jangan la amik kesempatan kat orang yang bersifat gini2 . kesian kat kami  . :(
Asyik2 kena tipu , asyik2 kena prank , ayik2 kena mainkan .  asyik2 dipergunakan, sampai hati kamu .  i trusted your promises , is this what you give in return ?  You would be laughingrite now , seeing e , so miserable . rite ? is that what you want ? . Manis di mulut je . semua temblerang ! argh . so depressed . 

Love Photography Graphics

Hate that the fact that how in the world i love someone who hates me . -.-
nasibku T_T .

Saya yang "crazy over you "


You Might Also Like

2 Comments