.Sickness

5:56 AM

 9:15
Assalamualaikum , 
baru je sampai rumah . huhu legaaa .buad sakit haty je balik kampung (Negeri Sembilan )  dah la sliper hilang . ergh !
bukan hilang arr , wani baling kat anjing .* ceh , tipu je .
sebenarnya wani baling kat orang , tapi tak nak sebutt an ? kesiann kat dia . Sapa suruh maki ornag , buatt sakit hati tau tak ! haritu jugak wani demam :( . huhuhu .dah la x de sliper sebelah . tapi x pe , syukur boleh jalan  lagi .
ok la , 2 hari yang lepas memang bosan tahap gaban . aduuhh . tapi best sebb anak wani dah besar *sejak bila ad anak ?  hahaha , kucing la =^^= Comel dah beranak sepasang kucing , seekor hitam , seekor lagi putih ,
hitam namanya comot , yang putih tompok , nama kampung aje :) .COMEL YANG TERAMAT . AWWWWW .  huhuuh  tapi ni yang tak tahan nie , ntah la wani makan ape sebelum nie , alergik sudaa mari , bersin tak henti2 .batuk2 . :( tapi bersyukur boleh makan lagi . Alhamdulilah . hari ini , bru sampai , letih ! duk dalam kereta . n tehn lepas asar kena g Sp pulak , atuk batuk darah . huhu . YA ALLAH SEMBUH LA ATUKKU DARI PENYAKITNYA . emmm .sedih ya amat . pastu nak rush lagy dari rmah sp nak balik Kulim balik . nasib sempat Solat Maghrib . sekarangg ni tengah berlapar . malas nak makan . nak diet ! hahaha . merapu je la . :P
Ni satu lagi . :(
*gambar mengikut mood okey! *
 Photography Graphics, Tumblr Photography
tengok ! ni kan manusia , boleh tengah tulis entry . ada orang antar chat kat FB  . :(
ni wani geram nie  ,  u cakap cam tu ingat orang HAPPY ke ? atau u sja2 nak tengok i derita ! mungkin la an .
yang suka2 suruh i buat cm tu  ,  ingat i akn hapy ke ? kalau x suke ngan i cakap je , jngan halau2 i . biar jujur .
U penting kan diri sendiri , tak pernah ke fikir hati perasaan orang lain ? nasiblah jntung i dh  elok , kalau x memang lame dah i mati .. x nak la . x nk x nk ! i dont want ! dh la ckp cm tu , ps tu g off , :( . im sorry kalau i buat salah k . SORRY ! SORRY ! SORRY !
argh , bye . -.-

*tengah tensyyennn gila lepas mabuk kreta , msih pening harap maklum , atas2 nie semua memang x pernah jadi *

You Might Also Like

0 Comments