. Inspiration .

2:21 AM

(sila baca entry ini sambil mnghayati lagu ini , ad kna mengena)
Assalamualaikum , 
Semua orang ada impian bukan ? wani pun ada .
ya , wani punya impian memang besar . wani berangan selalu ,
impian saya tak la terlalu melampau , sampai mnjadi puteri ataupun pemaisuri , 
impian wani hanya berdasarkan bakat yang tdak sbrapa . huhu
wani boleh melukis , dan hari tu masa last exam , cikgu Rofitah nampak wani ber"doodles"
kat atas exam paper , dya bagi cadangan form4 ambil Science LK . :) thank you cikgu for the suggestion 
i love you soo much . 
Selain melukis ptung2 orang dengan baju , wani pun berminat dengan Potret *lukis muka2 orang,
hmm , entry sebelum nie pun dah post , tngok2 lah ;) 
wani pun dapat request tuk lukis muka kawan2 . thank you friends , 
for supporting my strength in drawing .
Wani pun suke lukis grafitti & scennery , ada masa wani buat entry ,
sekarang malas sangat nak upload .
*fakta : wani memang malas 
wani boleh main piano , tapi baru gred3 , 
emm , wani tak pandai main lagu by ear , wani kena tengok note2 yg macam toge2 tuh .hehe
tapi wani betul betul minat nak jadi ahli musik .tapi , tak boleh jadi vokalist , sebab suara tak sesuai .
suara low note tak sampai . hehe. 
I want to be a pianist and a guitarist ! tapi piano la dulu yer . 
im a huge fan of Sunny Choi !
Hebadd dya main ! dia main mesti feeling . :)
tangan tak pernah lenguh . teringin nak jadi macam dia . piano yang memberi wani inspirasi , wani luahkan perasaan wani dekat piano , 
lagu moonlight sonata yang selalu wani main , yang mengundang air mata . huhu :(
lagu "A time for us" tema romeo and julit , winter sonata pun same . lagu yang ada kat blog wani sekrang nie lagu Atime for us . bestkan ?
bakat wani melukis pulak , wani discover dari kecik . sejak cikgu tadika puji lukisan wani cantik , sejak tu lah habis semua dinding jadi mangsa . hehehe *nakal gila!
melukis pula bagi wani inspirasi yang berlainan , melukis bagi wani semangat untuk cuba yang terbaik . setiap lukisan ada motif kan ? *ye ke ? manalah wani ni tau , merapuu je .
ye lah . pa pe pun , wani betul2 nak capai impian wani iaitu
antara mnjadi fashion designer , atau ahli musik yang berjaya .
*doakan wani ye korang ! :)

Saya yang terharu (*hanya untuk orang yang mendoakan sye xD





You Might Also Like

2 Comments