Day 5 : When was the last time i did something for the first time

11:16 PM

11 FEBUARY 2011

Assalaumalaikum ,

tajuk yang agak menarik . heheh . perkara ni tak de la menarik mana , tapi its what i done something for the first and last  .

Ehem ehem , i STAPLER my own hand . Ni semua sebab  , niat jahat . Niat nak tembak adik , sebab jeles sangat .ADIK DIMANJAKAN GILA ! huhuhu . masa ni darjah empat kowt . Adik baru umur 5 tahun . lepas mak kluar rumah , cepat2 cari benda nak belasah adik . (jahat kan wani ni ) jumpa la stapler . duduk kat meja makan ,

"along apa along buat tu" adik tanya , biasala kecik lagi ape dya tau ?
terus terus tekan stapler tu arah perut dya  , tapi tengok2 termasuk dalam jari . sampai nampak kat kuku .menangis . fuh ! adik pun dengan baik hati amik tisu . tak pasal2 along yang kena kan adik ? haish , lepas tu , wani tak penah belasah adik2 wani dah , deorang yang belsah wani , SISTER ABUSE . 


THAT WILL BE THE FIRST TIME , AND THE LAST TIME !

You Might Also Like

0 Comments