.Marah lagi ?!

10:19 PM

Assalamualaikum , 
Oh my Gucci , wani sakit lagi ! tidak . 
Ya Allah adakah ini semua dugaan dariMu ?
Selsema lagi , adoiyai . Dah tiga hari ni . Geram2
Tak pe la , asalkan boleh jalan lagi , bersyukur .
....................
Update terbaru , korang dengar tak lagu dalam blog ni ?
Best tak ? Best kan , yang cakap tak tu jeles . 
Ni lagu dari pirates of the carribbean , lagu music box Davy Jones tu .
Ala Davy Jones pun x kenal? yang janggut sotong tu . heeeee .
Wani suka dengar sountrack dalam cerita tu . 
Wani pun suka tengok johnny depp . *Jack Sparrow
lawak gilerz .
.............................
 Ish ish ish , tak de angin tak de ribut , tiba2 sergah ? 
what is wrong with you ?
 hate me leave me . dont have to mock me .
tetiba jer , haisssssssssss ! 
x pe lah , nasib baik i ni cool .
 kalau tak memang kepala tak lekat kat badan u
eish , wani , ko ni gila btol la , sampai pancung kepala orang ke?
hahahaha , i love me ~ 
esok i nak kahwin ngan Tae Yang , semua dijemput hadir yea .

Berangan Lebih .

Sakit Mental

Oh Tidak ,

Nak pergi Check up di Tanjung Rambutan 

Bye Sayang .
 hua huahuaaaaa .

:)



You Might Also Like

0 Comments