.When Im Alone?.

10:35 PM

Assalamualaikum , wheee .

Sekarang tengah bosan . so tulis tulis la blog  :)

bla bla . hemm , kalau kornag duduk sorang sorang , ape korang buadd ? kalau wani macam macam wani buad .

antara nya . wani melukis . wani main piano . wani nyanyi (tup tup hujan) .
Berangan pun ada . biasa la umur umur kita ni agak2 berangan pasal apa ?
kalau girl , mungkin berngan nak boyfriend paling handsome dalam dunia .kott . wni mna tau . kalau wani . wani brangan nanak kereta suzuki swift , tak patut btul . (buad macam anak orang kaya) . hehe . berangan nak studio muzik sendiri . berangan nak jadi doktor . tapi tak mungkin terjadi sebab sejak belajar science form3 chapter 4 reproduction , cikgu maizura tunjuk video orang beranak . wani rasa macam nak pengsan . tu beranak . wani tengok darah pun nak pengsan , brrr . seram ! yukss . *sorry daddy mama , tak dapat nak jadi doktor spt yg korang nak .

Geezz . bOsan nya ! Ya Allah , Nak kata study , dari pagi tadi study jer . Main ? Chess ? urgh . boringg . Hah ! ada satu soalan nanak tanya korang . kalau suji jawab yer . nak jawab kat Facebook pun tak pe  komen kat post ni pun tak pe.


BAGI KORANG , KAWAN KE GIRLFRIEND/BOYFRIEND PENTING LAGI ?

hahaha selamat menjawab ye !



saya yang extremely bored !

You Might Also Like

0 Comments