Day 8 :Dream Wedding :)

12:09 AM

14 FEBUARY 2011

Assalamualaikum , tajuk ni . membuatkan wani sangat2 segann . segann siot . blank , ta tau nak cerita ape . BF pun tak de , nak fikir kawen , tak pe ah . dream kan ? angan2 je .

Wani tak nak buat kenduri , nanti kena bersanding pagi petang siang malam , Nikah je , and then buat keenduri kecik kecik , tak payah la nak susah susah , pakai baju lace panjang2 , riben banyak2 . Wani nak tema Merah Putih . Songket of course ! Nak ada persembahan silat . bersanding 20 minit cukup la , n then layan tetamu . Serius nak buat style kampung , :) . Dah semat dalam hati , boleh bayang lagi sekarang ni .bayang muka suami ? wahahaha. nak tau sape ? mna boleh bagitau . :) (angau) -.-

uishh , dah dah . lagi yang dibayangkan , menjadi2 pulak . hehe . bye2

You Might Also Like

1 Comments