.Reversible Sling Tote Bag .

6:19 AM

ola muchachas . Aku minta maaf sebab tak update semalam, I'm not feeling very well , sekarang keadaan aku pun agak tidak stabil ,*ewah* apa apa pun aku nak bagita yang aku dah berjaya buat sling bag yang telah di-request oleh ramai jugak lah kan, *tak beli siap korang , muahaha, k lawak lawak* . The bag is cute simple and full of suprises .
 





Haha jangan tanya kenap polka dot ni setengah setengah , kain tak cukup . haha . harap maaf . harga beg ni RM35 . Beg ni boleh Isi buku  panjang sekolah tu , aku pun tak tau la ukuran berapa tapi kat atas tu ada ukuran dia kan ? hehe . Aku hari ni pun buat pencil box adik aku .



Cute kan ? hehe. Sulam sekali nama dia terus. Dia nak masuk tingkatan 1 satu tahun ni . Well decided to do something nice for her . Good Luck Sarah .




You Might Also Like

0 Comments