. Freak sensitive girl .

1:35 AM

. Asaamualaikum kalau tak jawab dosa . kalau jawab sayang . 

Hikhok . #goingsanguine . Sebab dah tukar lagu lagi sekali dekat blog . *Budak nieh bukan nak letak lagu raya pon* lagu Stay by Miley Cyrus . Aku tersentuh dengar lagu ni .BTW , ni post ke dua untuk hari ni . Kenapa tetiba rajin sangat nieh ? Bukan apa , aku cuma terasa . AGAIN . Damn ah ! aku tak boleh kawal cemburu aku . ARGGHH . kenapa kuat sangat cemburu ni ha ? #jealoustahapmeroyan . Tak pe tak pe . Its nothing . Jangan layan . They're friends ! mana boleh halang , dia bukan kawan aku sorang je . BEST FRIEND . dalam hidup seseorang tu ada seorang best friend je ke ? Ni lhaa antara sebab aku tak de best friend .sebab takut orang terasa ! kalau kita lebihkan kawan A . padahal B anggap kita macam kawan baik jugak . So , aku layan semua sama rata  . Tak de yang lebih tak de yang kurang . terutama kawan kelas . Satu lagi , sebab kan aku tak de kawan baik , BANYAK rahsia tersimpan dekat aku sendiri . Well , kepada semua kawan² baik aku  .Aku mintak maaf semua kesalahan ku .


Aini Salina
Siti Farhana
Farhana Munirah
Anis Shahirah
Chen Hui Qin
Lilianne Teh 
Noriko Quik 
Liyana Hasimi
Fatini Fahyumi
Balqis Nordin
Naimmah Isa
Farah Emily
Aisyah Fatini
Affatin Husna
Kak Huda
Kak Husna
Kak Ati
Kak Nana

Dan semua yang sebaya , yang senior , yang junior  *bukan perempuan je , laki pun sekali malas nak tulis bnyak² nanti ada orang jeles
. Selamat Hari Raya . Maaf Zahir Batin 


Azwa : :))

You Might Also Like

0 Comments