. Sekejap Tua , Sekejap Muda .

12:35 AM

.Assalamualaikum kalau tak jawab dosa . kalau jawab sayang . 

Heyy there , sebenoonyaaa , bukan Azwa kejap jadi tua kejap jadi muda . Azwa tao Azwa memang muda . Ngek betoi la budak Azwa nieh . HAHA . Bukan ape . dalam hidup Azwa banyak kali orang cakap Azwa macam budak budak , ramai jugak orang cakap Azwa macam orang tua . Pernah sekali tu time Azwa kerja dekat kedai Pakcik Azwa , kedai CC lakatakan . mestila ramai student kan ? Ade pelajar U yang datang ni , siap ada name tag , smabil sambil tengah online Facebook , dia panggil kite "Akak , nak potostet nieh" . Azwa terkezut la . tak nampak ke se-ketot ketot , seegendut gendut Azwa nieh , dia panggil akak . TERASA TUA . :'(

       Baru semalam , Azwa pegi kedai potostet dekat Kelang Lama .tengah desprate nak fotostet . pastu masuk kedia tu . tanya " boleh fotostet sekarang tak ? " pastu abang tu cakap , "err tak sempat la AKAK " tergamam Azwa . adesssss . punya ramai yang nampak Azwa ni macam orang tua .

    Bukan tu aje , Azwa kena panggil budak kechiksss pun ade . HAHA . selalunya kalau jumpa kawan kawan mak , mesti dia akan cakap , " yang ni number dua eyy ?" , Sebab adik Azwa semua tinggi tinggi pada Azwa . HOHO . sulung yang kecik . haizz . Ari tu gi surau ade la bebudak budak yang menyibuk tnya

Bebudak :  Ape tu , iPad ke ?
Azwa : ERR , bukan . Adroid E-book reader . 
Bebudak : OH , nama kaka apa ?
Azwa : _________ .
Bebudak : Oh Cantik nama
Azwa : errr (budak ni nak bodek aku ke hape ?)
Bbebudak : umur berapa ? 
Azwa :  15 .
Bebudak : HAH ? besar ni 15 ke ? ingatkan 10 tahun .
Azwa : *amboi , mulut budak ni .* zzzzz 

Tengok !? haissss .  sabor je laa . hahaha . banyak lagi la peristiwa Azwa kena cop antara tua dan budak budak . I enjoyed them . hehehee .

Azwa : Budak nieh buang tabiat ke apa ? 

You Might Also Like

0 Comments