. to SILENT READER yang dikasihi .

7:02 AM

. Assalamualaikum kalau tak jawab dosa , kalu jawab sayang .

HI , Azwa mood happy , sebab hari trial , Alhamdulilah boleh jawab . tapi ade sesuatu yang membuat Azwa tersenyum sinis , HAHA , kalau korang tengok shoutmix , ade silent reader tau . Azwa tau , dia mungkin KAWAN kepada orang yang Azwa punya kawan yang Azwa marah sangatsemalam tu . yeah yeah . post semalam tu lah . yang tak  tau sila scroll bawah .




Kepada Silent Reader :'))

     Adakah anda diupah MR.nobody itu untuk sindir saya? haha , saya tau awak tak de niat kan ? sebab saya tau awak ni baik , awak nak korek rahsia eyyyy ? HAHA , mengarut betul Azwa ni , sebenarnyaaaa , bukan Azwa berniat nak sindir MR.nobody tu , tapi Azwa sedih , terkilan , frustrated , dan segala yang sewaktu dengannya . sampai hati seorang kawan buat macam ni  . mungkin salah Azwa jugak . mungkin dia yang salah faham . TAPI ,apa salahnya kalau bagitau salah kite sendiri . Azwa de hak betul tak ? kenapaaaaaa ? :'(
salah Azwa jugak gi tanay dia . kan bagus kalau tak tanya . tak la sakit sangat hati ni . plus dengan rindu yang bertimbun dekat Mr.Vanilla tuee . tak pe la . Silent readers jangan la marah yee kalau kite crop gmbosss tu . haha , PEACE , NO WAR . :'D


Saje je Azwa jawab persoalan Silent Readers tu . sebab tak de idea nak tulis blog . miahhahaha . tak pasal pasal dia ingat Azwa marah kat dia . kihkihkih .

You Might Also Like

0 Comments