. YOU ARE SO MEAN .

3:38 AM

.Assalamualaikum .kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang . 

EH EH , baru lepas mentelaah Sceince sat tadi . dan baru je lepas baling darts dekat belakang pintu bilik . Jangan tanya sape punya muka dekat dartboard tu . Azwa marah sangat sangat , kenapa ? tak kan tak boleh tahu salah silap sendiri . Kau sendiri yang mendiam diri. Azwa kan tanya elok elok . kenapa buat macam ni ? Ape salah Azwa ? 'OHH , SEKARANG KAU CAKAP KITA KAWAN?"  ayat ni , sakit kan hati saya dengan mendalam okey ! sejak bila pulak kau buka kawan Azwa , tak pernah pun Azwa bagitau yang kita ni putus kawan , Sejak Azwa baca blog kau , Azwa terasa , time tu kan exam , kau pun tahu time saya exam macam mane , bukan Azwa tak nak tegur kau . Bukan maksud Azwa dah berpunyee , Azwa tak nak cakap dengan kau . Lepas lepas exam je , awak jadi dingin . dari dingin je terus FREEZE ? terus tak nak cakap ? terus anggap macam kita tak pernah jumpa . Hemm , tak pe lah kalau kau cakap macam tu . Azwa cuma terkilan dengan perbuatan kau . Azwa mintak maaf banyak banyak , Azwa nak trial , & trust me , I'LL DO JUST FINE . Kalau nak tau , setiap hari saya jumpa dengan MrVanilla, setiap hari dia suruh Azwa tegur kau , tapi , apatah daya , I dont have the guts to take the risk to hurt my heart . Apa salah Azwa ? Ape kena mngena dengan princess yang nun jauh di UK tu ? Ataupun ade kena mngena dengan MrVanilla ? Sekarang ni Azwa slaah kan diri Azwa sebab tanya kau soalan tu . Ur just making things worst . If you hate me , just say it.

Azwa : FRIENDS CAN BE MEAN , :'(

You Might Also Like

0 Comments