. I want to see you Smile .

7:04 AM

. Assalamualaikum kalau tak jawab dosa . kalau jawab sayang .

* Kepada follower Formspring aku , aku mintak maaf kalau aku tak dapat nak kekalkan diri aku sebagai Azwa dalam blog . aku geli
ECEH , buat macam ramai follower . tarak aih . Ada sorang ni yang suruh aku tulis post guna nama macam post post yang sebelum ni . Tapi aku tak boleh nak kekalkan . Seriously aku geli . Bunyik manja semacam . 

OH . BTW . cone kecik wa . #Koni'chiwa 

Hari ni aku ada peluang nak update blog . Kalau tak memang no time . WELL , I am a busy girl . Thank you thank you . Like anybody care . K , tadi kat sekolah tak sempat nak sembang dengan Mr Vanilla sebab cikgu kelas aku rajin sangat nak masuk kelas . Plus² , tempat kami lepak tak bukak , Library SMKTHT . Tengok ?! contohi lha kami dengan elepak dengan buku² di library berama kawan kawan dan teman . kuikuikui . Enden , kami ada majlis perpisahan dengan cikgu² praktikal yang cun lagi Awesome . We're gonna miss ya ツ  . 

Esok ada makan² dengan kawan² dekat McD . TAPI  , sayangnya Mr Vanilla tak bule pergi . Ada hal dengan Femili tersayang . Tak pe lhaa awak , saya sedih , tapi saya tak suka tengok awak sedih . Apa yang tejadi semua ada hikmahnya . Sabar ye awak . Seminggu je holiday . #seh-minggu !? OMG . lepas tu kita jumpa lha balik . Lepas exam ada lagi masa . Im not going anywhere . I want to see you smile . Please . Tak chumel lhaa kalau sedih meroyan macam tak jumpa dah . kekeke . joking joking . Tah pa pe lha aku nih . Satgi dia lari aku jugak yang menangis . Jangan lari tau . Sorry key ;) 



Azwa : SMILE SMILE SMILE for me     





You Might Also Like

0 Comments