. Fikiran Blue tak boleh maju lah woi .

7:11 AM

Greeting Text
\\ Sebenarnya Biru ke kuning hah? asalkan yang fikiran kotor tu betul lah//

YAYYY . Azwa merapu lagi . juengjengjengggg . Aku bukan sengaja nak buat entry hot nak tipu korang . Aku tak de masa lah . Aku ingatkan nak tulis pasal ni semalam . Tapi lupa pulak . So sebenarnya aku nak tanya nih . BETAPA RAMAI LELAKI YANG DESPRATE NAK GIRLFRIEND ? Boleh mati ke tak de girfriend . Dah la tu , main pakai buang pakai buang . Tu tak de kena mengena dengan tajuk aku hari nih . 
Semalam , dan selama ni aku jarang on YM . yahoo messanger . Aku ada sebab aku tersendiri . Aku tak tau la , tapi akaun yahoo aku selalu ada orang hack lepastu approve friend request sesuka hati . Sejak tahun lepas setiap kali aku bukak ym . Mesti ada seorang atau dua orang yang akan hantar message yang bukan bukan . Aku tak sanggup nak tulis dekat sini . Kadang tu hantar webcam . eeeeeeeeeeeeeeeee . aku tak angkat , dia akan hantar "kenapa awak tak angkat , saya _________ etc etc "  . Aku tak akan layan dia tu . 
So apa yang aku nak cakap nih , kalau desprate sangat ngan nafsu hang tuh , pergilah cari girlfriend sorang keyh ? Kalau hang ni muslim /islam .Taubat je lah . Memang banyak dosa dia ,Aku anti betul ngan laki yang macam nih . Macam lah dapat faedah . Tak sabaq sangat nak kawen ka ? Sebab ni lah jadinya maksiat merata rata . Sebab video porn tersebar kat internet . (nak termuntah aku sebut perkataan tu) Macho ke macam tu ?Hantar chat kat orang tak kenal merapu sana sini ? macho ke ? kalau macho aku pun buat gak . SEBAB TU AKU TAK BUAT . SEBAB TAK GENTLEMEN OK . 
Au tak nak la buta hal kat sini kan ? tapi apa yang aku cakap ni bukan kes rokok . Tapi maruah , air muka laki laki yang sepatutnya melindungi perempuan . Mana perginya ? Laki laki yang kami wanita anggap sebagai hero ? Sedih aku , sebagai umat islam , aku asihatkan kepasa saudara saudara islam , tolong hentikan jenayah cyber ni . Tolonglah , =(
K lah aku pun dah loya dah ni . badan aku pun dah tak betul . aku nak rehat. FIKIR FKIRKAN LAH .

Azwa : Saya tak sihat . saya sakit perut .salah makan agaknya . dan sakit tekak . Sorry tak boleh online 

You Might Also Like

0 Comments