. My True Love , always and forever .

1:38 AM

Greeting Text
Ellow ellow awak sume . Sihat ? Tak sihat ? Bagus . Ni lah masanya untuk datang ke blog ni untuk berubat . ngeh ngeh ngeh . meh cini meh . HAHA . ngada² aku bagi makan kuda . So , apa habaq ? Aku tak sihat . aku tengah baring ambil meluahkan isi kepalahotak dalam blog . Nak tidur tak boleh , sakit kepala aku dah menyerang , \\ Tengok , aku dah kata dah . Yang degil sangat tu kenapa , Ko nak mati makan panadol ke , tiap² hari makan ubat macam orang gila . // Okey , stop it . Nak tau macam mana rasa sakit kepala ? macam ni , bila hormone kita tak stabil , saraf² nervous akan jadi aktif dan bergerak dalam keadaan tak boleh kawal dan menyebabkan darah naik ke otak . Kalau teruk lagi , saluran darah yang kecik akan 'burst' dan menyebabkan hidung berdarah . Konklusinya , jangan stress k (situasi saya) korang mana ada macam ni  . Aku je manja lebih . \\Lari dari topik hari ni// .

Okey kita tukar topik macam tukar baju . <<<< tah pa pe .

Tadi tengah² aku jalan jalan melalui sesawang internet . Tergerak lah hati aku untuk tengok video Aiman Azlan . Kenal kan ? tak kan la tak kenal kot . alah geng² vlogger macam Anwar Hadi , ngan Mat Lutfi tu . So what bout him ? Aku nak gitau yang aku tersentuh tengok video dia Incomplete tu . Lepastu  video love story  . 

Aku tak tau la kenapa , tapi aku ada rasa bersalah sangat sekrang . Aku tau , apa yang aku tengah lalui semua ni , memang konflik dengan diri aku . Ya , memang aku rasa diri aku ni terlalu muda untuk semua ni , Yet my mind , is far more mature than my looks . I know , what is  right , what is wrong . Its so obvious . I want to find love . Im not greedy , of course not . I want to find my true love , Allah . Everything that I did is a step further than Him , my Lord . God has sent me his signs by giving me this headache , to stop my addiction . But what did I do ? Just went with the Syaitan's flow . Nak tambah perisa lagi , aku sepatutnya bimbing dia , bukan dorong dia . When will I ever have the strength to stand up for my Love , Allah ? When ? I promised my self , but I broke them . Is it the same as I broke the bond between Allah and His slaves ? I poisoned him , and I need to fix that . Is this what its supposed to look like ? Im a muslim , Im wearing a hijabb . But , Subhanallah , His tests was far more challenging . Yet my iman is too weak . Don't need to have tears in our faces . Just trust in Him , And He will show you .I want the best for him . And he will be the best for me Insya-Allah . Always set Allah as your first priority . Never ever once leave a sollah unless you have an excusable excuse , which is impossible . Pray Hard . Remember that death is always around the corner . Kill the nafsu , Its a jihad , Be good and true to your parents . Do good deeds . Cry for Allah . All I need is your understanding and not-being-sarcastic . And change for the better , k ?  Allah will guide you . 

Okey sape ada tisu , dah basah dah bantal aku ni . = =  . BTW , di sini aku ada insert sekali vid yang aku cakap tadi . Enjoy . Credits to the dude - Aiman . 




I could keep crying just by watching the videos

You Might Also Like

0 Comments