. Rasa rasanyaaa ... .

6:32 AM

Greeting Text

//Hai , sorry lambat online . YE YE , Saya tau saya lambat untuk dating ni , saya mintak maaf ye awak² semua . Saya tak bermaksud nak sakitkan hati awak² semua . \\Berapa banyak yang aku date ni?// aww . Hari ni kan , aku rasa aku nampak dia , Eh , bukan aku rasa , aku memang pasti aku nampak dia . Walaupun , dengan halangan orang lalu lalang , dan cermin yang tinted segelap²nya \\pasaipa yang tak bukak tingkap?// ya , aku nampak dia . Dalam kereta . Jadila tu kan ? walaupun dia tak berdiri depan aku , bersyukur je la sebab nampak muka yang samar² cahaya . I MISS YOU . T________T . Aku rindu dia sangat²  . Aku rasa macam nak marah dia je bila dia muncul tetiba . Tapi tak sempat . huahuahuaa 

 Hah , aku nak cerita ni , kan aku baru je start sekolah . Form 4 pulak tuh . So ada streaming , Ada subjek tambahan . blah blah la kan ? So aku ni SEPATUTNYA ambil Biology , dalam kelas Science tu . Tapi aku minat Lukisan Kejuruteraan . Duhh , aku minat melukis , nak ambil kelas Elektif , ada 8 subjek je , tak ada thrill . Mak aku tak bagi aku amik LK , sebab takut aku tak boleh score , so aku bawa bincang hal ni ngan ayah aku , ayah aku cakap , amik apa yang aku minat . So , aku amik LK . aku tau risiko tinggi , nak dapat A susah , sebab ada satu paper je . I'll try my best .  Wish me luck my dear darlings (= 

LK HERE I COME . :\

You Might Also Like

0 Comments