. Ini cerita lawak .

6:17 AM

. Assalamualaikum kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayang .

Khas untuk : Nurul Adila (= 

Oktober 14 . Aku , Hui Qin , Dhanyaah , Noriko , Aini , Anis & Adila  , pergi outing dekat Landmark , sebab nak keluar dengan Adila yang baru balik dari Sabah dan turun Kulim semata² nak jumpa kami , Adila sampai pagi dekat rumah aku , selepas borak²  , n solat zuhur , kami terus pergi Landmark , berjumpa dengan deorang dekat Big Screen Cinemas , well Adila cadangkan pergi makan dulu . So dia belanja kami dekat Secret recipe . #syoktakterkata . Lepas tu aku dapat text dari vanilla , dia pun ada dekat situ .Dia pun join la kami . satu² nya lelaki di ditu . #keciaannyeedia . Lepas tu kami beli tiket tengok wayang , cerita THE THREE MUSKETEERS , pukul 4:30 , sementara tunggu , kami pergi karoke , Vanilla pergi jumpa kawan dia .


#FAKTA - Aku , Aini , Anis first time masuk karaoke .FIRST TIME . haha , yang lawak nya , satu orang pun tak tau nak operate the karaoke machine . AHAHHA , tekan punya tekan , asyik keluar lagu yang sama je , Adila main nyanyi je lagu Charlie Charlie tu , Lepastu tukar pulak lagu , 2 became 1 , lagu lama²  je . Tensyen tahap gaban ! Noriko pun pergi lah cari orang yang kerja kat situ tolong , #buatmukakesian .sampai 2 , 3 , kali . AKHIRNYA , dapat satu lagu , Fight For This Love , bayangkan je lah , bayar 10 hinggit , pastu dapat nyanyi dangan terkeluar jantung dengan penuh semangat satu lagu je . sadisss sungguh kelibat 7 orang perempuan yang sesat di karaoke tu  . haha . Lepas habis lag tu kami terus masuk tengok wayang . best 
1 aku syorkan korang tengok cerita tu . Lepas ni aku nak tengok cerita realSteel pulak .


Tambahan*  ,  Orang yang Norikoa mintak tolong tu asyik kacau noriko , sampai 10 misscall , unbelievable . What a jerk , sebelum balik  tu kami ta abis² tolong Noriko jawab panggilan mamat tu .


Lepas tu kami pun balik , yang teruk sampai rasa macam nak bunuh diri tu , kami sorang pun tak amik gambar dengan adila . SEDIH ! Aku ada la , yang lain tu tak de . Adila tidur rumah aku , pastu keesokan harinya dia balik , I MISS YOU ALREADY !!!! 


Azwa : Adila , aku harap kau dapat datang lagi Kulim , because we miss you so much . (= 

You Might Also Like

0 Comments