. Itake note : IM NOT PERFECT .

8:22 AM

. Assalamualaikum kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang . 



Thanks to Chen Hui Qin , who finally FINALLY FINALLY , tried doing covers , thank you friend . I Love You :) 

BTW , what im going to babble about is about me . yes , tentang aku . kenapa eyy ? orang suka menyuruh tapi tak tau perasaan orang yang disuruh tu . contoh la kan :

kawan A : WEYH , tolong beli kat aku satu menda nih . terima kasih ey , nanti aku bagi duit kat kau 
kawan B : errrr , ERRRR .  *nak tolak ke tak ? tak pe lah buat je , dia kan kawan*  OKAY .

 . Aku selalu selalu sangat sangkut dalam hal macam ni . Aku takut sangat nak cakap "tak"  . orang suruh aku buat macam macam . haishhh . kenapa ? leave me alone . PLEASE . pastu satu lagi . manusia manusia yang ada di dunia ni , sedarlah salah masing masing . hal remeh jangan diberatkan . oh , satu lagi , hee  ALHAMDULILAH , tiada keraguan lagi dalam hati ni tentang kawan kawan baik aku arituh . :) . sambung balik . aku tak perfect , semua manusia buat salah , satu hari aku cakap "Sorry " banyak kali aku rasa . tiap  tiap hari orang cari kesalahan aku . padahal kesalahan kau , kau tak sedar ke ? eisyyy , buad macam kau tuh perfect kingkong ahhh ? kadang kadang aku sendiri tak sedar kesalahan aku . tapi kalau orang tu cakap kesalahan aku . aku akan mintak maaf . tapi bila dia cakap , dan aku tau sikit pun salah aku , aku kena jugak mintak maaf sebab dia tak nak mengalah . aku tak tau la nak describe cam ne manusia *chegiral* ni . <----- [bahasa korea]  

Azwa : Damn , when will ever people understand me . C'MON EARTHLINGS , OPEN YOUR EYES 

You Might Also Like

2 Comments