. Langkawi .

6:26 AM

.Assalamualaikum kalau tak jawab dosa . kalau jawab sayang .

. OKAY . weekend yang lepas aku pergi Langkawi . well , planning pun tak seberapa , cadang nak gi naik cabel car je . hehe  . kami sampai kat Kuala Perlis kul 11:00 pagi .Jumaat . Naik Feri sampai sana kul 1:30 . pastu kami sewa kereta . kereta Advanza je . pastu tunggu ayah solat Jumaat kat masjid yang terdekat , and terus ke hotel .nama hotel tu Bella Vista . wahaha . teringat trossss ceritaa twilight ! kihkih . okey okey . lepas check in , sembahyang sume . kami pun keluar . pergi kawasan naik cabel car ,Langkawi geopark . haha . beratur memang panjang giler . berapa meter tak tau . sampai 2 tingkat pastu sampai lebih dari kaunter . lebih kurang 45 minit beratur je . bila sampai turn kami . kami pun naik la .aku tak boleh buat banyak pergerakkan sebab gayat . shhhh . heee . nanti muntah sape susah . orang orang dalam tu yang susah , hek hek . baik aku senyap dan snap gambar je . tak boleh nak cakap la . 1 kilometer tinggi  . T_T .

Lepas tu kami balik , sembahyang pastu gi makan . lepas makan balik sembahyang ishak pulak . pastu tidur . yang ni yang best ni . aku tengah cakap tepon tengah malam dalam selimut . maklumlah sejuk . pastu aku tidur sorang je dalam bilik tu . tibe tibe aku dengar orangketu pintu . siap gegar lagi pintu tu , bila bukak . jeng jeng jeng ~ tak de orang . aku cemas giler . terus duduk ujung katil masuk dalm selimut . lepas tu terus hujan lebat . kilat dengan guruh . hampir hampir jr aku nak nangis . tapi nasib baik ada orang tenangkan aku  huhuhu , MENAKUTKAN . tak tidur sampai kul 3:30 pagi . huhuhuuuu .

Esok tu nak balik singgah beli coklat dengan singgah ke idaman suri . biaselaaa . bila mak aku sampai kat tempat pinggan mangkuk ni . rambang mata . semua nak . nak pilih pun susah . last last kami beli crystal . lepas tu gi Jetty point pulang kan keta . and balikkk ~  Letih ouuu .

 Dekat hotel  masa check In


 Thats ME!



 View belakang hotel
 Rawrr 
 Tuangg tuanggg .
 Peace . *suka hati aku je duduk cam tu kat kerusi orang*

 Ni bilik adik adik aku . aku punya kecik 5 kali ganda . haha

TADAAA . geopark :) 

gayat :|

 The Sun

 Family phoro witout me :|

 auuuchakkk :D

Belakang hotel :) 

Dekat rumah :D 


Tengok tuh . 2 tingkat beratur :\ 








Azwa : Hari ni konfrensi waris . mak aku beleter  teruk :\ 


Sweet Rawrs From Azwa


You Might Also Like

0 Comments