. toot teet toot teet .

1:49 AM

. Assalamualaikum kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayang





Heyy , tot tet tot tet . Texting ta abish abish . ape nak jadi . hikhikhik . ya ya , azwa tao sekarang sepatutnya azwa pegi stadi . tapi azwa ta nak . so ?  sekrang tengah merana sebab kredit tak de . damnssss betol la . Ye lah . number kite celcom , gi mesej ngan maxis . mesti lhaa cepat abis . *kenape mesej ngan orang maxis , sape dia ? * mesti korang pikir cam nie kan ? eyy  ta baik tao . suka suki hati kiteww la . F Y I , mak Azwa bagi Azwa duit belanja 2 ringgit sehari *hari sekolah sahaja* , + RM10 per month untuk topup . RM 10 only okey . take note please . so , kejap je boleh habis tak sampai seminggu . selebihnya Azwa kene guna duet sendiri .Azwa cuma boleh pass duet dekat kawan untuk tolong topup kan sebab Azwa  ta bule kuar rumah . kalau tak dekat kawan , Azwa akan merayu dekat adik Azwa unutk share credit dia . Kesiann dia , sorry sisss . Tak pun buat Credit Advance RM2 . tapi azwa tak suka hutang hutang nie . menyusahkan tao  . sekarang , pinjam dah RM 2 , kat adik pun dah pinjam . abis jugak kredit kiter . Azwa kena tunggu bulan August baru boleh topup lagik . Azwa ada number maxis . tapi number tu bengong . kalau Azwa topup RM5 , mesti dia nak telan 3 ringgit . nak renew Speesh la kemenda entah . padahal azwa ta pernah pun daftar menda pelik pelik tu . kesimpulannya maxis mahal . boooo . ta nak kawan maxis . huhh !  kedekot big foot betol . benci !

Azwa : top up :( 

You Might Also Like

0 Comments