. 10 perkara .

3:25 AM

Assalamualaikum , Kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayang .
 yes , 10 things bout me , 10 things I love , 10 things I hate , . :) All in one post . Why ? cuz im damn bored , and im missing you damn much . :"(

10 things bout me
1. Of course la nama an ? itu first and foremost .My name is Syazwani bt KaderIbrahim . Cantik kan ? baahh . I know lhaa , korang punya nama panjang panjang , Tengok , senang jer , tak de NUR , NURUL , senang nak isi borang . bangga bangga .  :P

2. Yeahhhh , dah besar dahh . betul ! Tapi kalau tengok fizikal , nampak macam budak sekolah rendah . I think im tall . nak jadi tinggi ! T_T . Masa nyanyi choir persembahan , ayah cakap tak nampak kepala i sebab i pendek . straight je dia cakap " tak nampak pun along , pendek sangat " hancur berkecai hati ni . Tapi ayah cakap , tak pe , nanti susah nak cari pakwe . muahaha . err . abaikan .

3. Im fat . hahahaa . Yes , my weight was supposed to be 40kg , tapi sekarang ni terlebih sudah . Gemok . hohoho , dah la pendek , gemok pulak tu . yeah , anggap je la comel . bahahaha . syok sendiri . =.='' err , tak nak anggap sudah , tak suruh pun .

4. saya pelajar 3 Arif yang tak arif . ngeh2 . Tak la tak la , bersyukur kepada Allah , kerana dilahirkan bijak dan pandai macam budak dalam iklan susu . DHA banyak . nueron otak sambung sambung , heeeeee . Kalau tak bersykur , nanti tuhan tarik balik nikmat , susah . huhu . tak sanggup .

5. I have small nails but freakin wierd fingers .HAHA . not funny =.= . tapi serius , dah la kuku cawan , tapi jari panjang pastu bengkak kat joint tulang . effect masa main silat dulu , jari jadi panjang sebab main piano kot . burok jari  i , tapi i sayang jari jari i yang dianggap istimewa .

6.  I have long firmed hair . Yeaaaa . Atas lurus ujung2 je kerinting , warne hitam . hahaa , suka sangat bila orang tanya , Buat rambut ke original ? . Masa tu dengan rendah diri jawab ,original je la . hahaha.  Astagfirullahala'zim Riak sungguh =.= . sorry sorry

7. I wear specs . Yes im a nerd , sekolah rendah tak yah cakap la , memang dalam list pelajar paling nerd dalam kelas , tapi , dulu , 3 orang je kot yang tak pakai spek dalam kelas , kami kan pandai . huahuahua . jangan kutuk orang nerd ! nerd tu adalah orang yang dalam kalangan terhebat . (teruk) . Sekarang pakai on off jea . Nak pakai , tapi pakai dalam kelas je , dalam rumah . kat luar jarang pakai .

8. Kulit hitam manis , tak boleh dinafikan . =.= . hahak , kelemahan I . Tapi tak kesah sangat , alhamdulilah .sebab masih sempurna , ada dua mata , satu hidung , satu mulut .

9.Parut dekat tangan kiri yang tak boleh hilang selamanya . Parut terjadi masa darjah enam , jatuh dekat jalan tar , jam pecah , kaca masuk kat tangan , sekrang kulit tangan sangat lah huduh . Tapi tangan masih berfungsi , alhamdulilah .

10 . Anak jati Negeri Sembilan , so , jangan la kutuk I bila i tak cakap bahasa kedah kat sekolah . Teruk sangat ke kalau duk kedah tapi tak cakap kedah ? manusia.. manusia pelik sungguh !

10 Things I love

  1. 7 of my teddy bears . 
  2. My small and very old motorola phone .
  3. My Pendrive (VERY VERY PRIVATE AND CONFIDENTIAL)
  4. My small mirror (dont ask why) =.=
  5. My very old , classic , and a bit damaged piano 
  6. My Diaries . I have 5 of them . :) 
  7. My Blog and Facebook accout ( Facebook is very important to me , i do my "spying" there all the time )
  8. My Friends :) I love them very much . Esspecially my "family".
  9. My Drawings . 
  10. My one and only  miko :)

10 things I hate 


  1. I hate milk (thats the explaination , why im a shorty )
  2. I hate Smokers (who LOVES smokers ? wierdos )
  3. I hate my attitude of sleeping so late .
  4. I hate it when people done something wrong and never admits it , 
  5. I hate when I forgot something really important . 
  6. I hate laki yang bajet hensem ,
  7. I hate orang yang suka bagga diri
  8. I hate orang yang suka mencarut
  9. I hate orang yang control penampilan
  10. I hate orang yang tak sedar diri . 
I miss you so much , tidak terkira . macam ne nak hidup 2 minggu ?

RAWR'S  from me  ,AZWA 

. XOXO


You Might Also Like

0 Comments