. Makaratul Mecca .

9:06 PM

Assalamualikum kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayang .

Heyyyy , tengok tak ? perubahan ? allaaaaa , header tuhhh , cantik kan ? hehe , thanks to Sis Aida Fiana yang baik hati lagi comel , tolong membuatkan I header yang simple dan cantik yang teramat >w< ! Thank you  !thank you !

yeahh , hari terakhir mak dan ayah I ada di Malaysia , lepas tu terus fly ke Tahan Haram untuk buat umrah . First things first mum & dad , Take Care ! Please call me , at least once in two days time , safiah , sarah , shiqieen will be missing you . Ehem , I will miss you T_T . Doa la bnyak2 untuk kami semua . Pastikan ibadah tu ikhlas . Banyakkan bersabar , Hee , jangan lupas nap gambar bnyak dengan camera baru tuu !


K , semalam sempat tangkap beberapa gambar ngan camera tu .







Gambar2 ni kalau nak tengok click je lahh . sebab saiz dia tak leh nak muat blog i ni . 
I tau tak cantik pun , sje gatai nak tngkap . bosan . 

RAWR'S  from me  ,AZWA 

. XOXO

You Might Also Like

0 Comments