. Such A Diva .

5:53 AM

Assalamualaikum , Kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayaangg :]



Perhatian * Post ini korang tak payah baca pun tak pe . I nak luahkan perasaan jer -.-

Hoho , serius korang memang DIVA , tak boleh nak ditegur sikit pun kan ? Cakap sikit nak jeling , jeling . macam nak keluar je bijik mata korang .Fuhh , panahan mata yang tajam sungguh , kalau nak merungut , menghentak , sekuat kuat hati nak tunjuk perasaan , Memang la , tak slah kalau perbaik lagi , apa yang sudah baik (tak baik , kurang baik )  . Along dah tak larat nak nasihat , setiap yang dinasihat , semua korang nak mengadu lahh , nak melawah lahh . Along tak kisah kalau ngadu katt mak , sebab memang apa yang korang buat tuu salah , Tapi kalau Along salah , fine , I'm sorry . Everybody is not perfect though , cakap salah sikit , korang dah tinggikan suara , kalau ikutkan perasaan , nak je along marah korang , tinggikan suara , no use . I never win . Bila nak dipukul (along ada hak)  belum sampai kat korang je , dah ada yang nak angkat tangan\kaki . So along diam je lah ,. Tak mampu nak hormat along pun , sekurang kurangnya , jangan la merungut bila mak suruh buat kerja . Dosa tau tak ?! Along sedar along bukan kakak yang baguss sangat , tak macam yang korang harapkan , sekurang2nya , along nasihat , ada jugak tanggungjawab . Along tau along tak boleh dapat 7A , macam korang , Number 1 dalam kelas macam korang , tak boleh score bahasa  Cina A macam korang , Agama tak sehebat korang . Along bangga , sebab adikadik along semua pandai2 .Along tau . Along pun tau along bukan contoh yang baik dari segi akedemik & sahsiah bagi korang , Along tau along kadang2 lebihkan kawan daripada korang . Along mintak maaf .  Setiap yang korang cakap , buat , ada yang boleh dimaafkan , ada yang serius menyakitkan hati , setiap kali korang buat cam tu je , along nangis . Tolong la , along mintak korang hargai je ape yang along buat , hormati orang tua . Along pun bukannya nak jadi kakak tapi ni kan takdir tuhan ? Along tak pernah anggap korang sebagai dugaan .NO okey , Along anggap cabaran sahaja . Ye lah , tanpa korang dalam rumah ni , mesti sunyi .

Kakak yang sedih :(

RAWR'S  from me  ,AZWA 

. XOXO

You Might Also Like

0 Comments