. You always win rite ?.

8:05 AM

Assalamualaikum . Kalau tak jawab dosa  , kalau jawab sayang .

Tenang hati , lepas baca surah Yasin .  Nak tau kenapa hati I tak tenang tadi ? nanti I bgtau . Semalam buat kek coklat , hasil air tangan I , Naimmah dan Aini , best oo . main calit calit tepung , Kami buat dengan penuh kasih sayang , Ari ni bawak gi sekolah , bagi cikgu rasa ,bagi dia rasa , kawan2 rasa , Tapi tak cukup , sebab nak kena simpan kat aini ! warghh , nak bagi k.long , k.ngah , kak.lang ,danial  rasa pun tak sempat ,korang sibuk , tak jumpa pun . tapi korang dah penah makan banyak kali dah kan ? :) sorry yer

Hari ni hari KOku , iaitu jugak hari kantin Sekolah Hi Tech . terbaik ! best , tapi tangan 2 2 lenguh , tak cukup ngan kena suntik, kebas semalam , hari ni kena "angkat berat" lagi . haihhh , Dari pagi , hias hias hias , gerai kami yang bernama , Pergh Super sedap . hahahaha , lawak kan ? sebab nak bagi sama ngan PSS .Pusat Sumber Sekolah . I ngan lilianne pakai riben merah kat baju , lily comel ! macam hadiah .Kami jual burger ngan hotdog , hias punya hias , time orang nak beli kami bawa turun 20 20 . bawa turun je , tak sempat nak duduk , orang dah sapu habis . I jugak kena naik lagi , so bayangkan , nak kena naik turun  bilik masak ERT (tingkat2) bawa tray yang berisi makanan yang hampir 2 kg 20 kali satu hari . Gerenti I boleh kurus sekelip mata . Tapi penasihat I tak bagi I kurus . huuuu . wuekkk , orang gemuk taw.  tapi jangan risau saya tak mungkir janji . :) LETIH TAU ! Naimmah dapat cabutan bertuah number satu ! masa cikgu umumkan number 5 , 4 , 3 .Pastu kami pulak pakat2 berdoa kat dia , Ya Allah jadikan naimmah menjadi orang paling bertuah pada hari ini , tap tap , Nor Naimmah 3 a , number 1 . perghh , bertuah giler .
 sekarang tengah kekejangan otot . err , pergelangan kaki pun sakit , lama betul tak exercise giler giler can ni . Lpeas ni cuti dua minggu . huhhh . Rindu la I kat kawan2 dekat sekolah . :'(  . Pastu pastu , kami escort kakak cun dari politeknik pergi tandas , pastu dia bagi pen , hee , thank you kakak .


pen yang kami dpat tu . :)

Cabutan bertuah :)

K, nak tau kenapa hati I tak tenang ? SEBAB u la ! U tak cakap ngan i , yeah thankyou . K , mungkin perbuatan I sakitkan hati u , u selalu betul . kan kan ? u tau tak hati i tak pernah trsinggung pun kalau u complain pasal i , sape yang berubah ? bukan i dah bagitau ke , yang masa exam i jadi gila , mood tak elok , tapi bila i nak cakap ngan u , u lari , u benci i eyy ? cakap awal awal .  and im sorry for that , i tak pernah lupa kawan . tu terbukti ! nak bukti? tanya je lah , kawan2  i, I selalu cakap pasal u .  tak tau lah , i mungkin over . SO , PA PE PUN , SORRY .



RAWR'S  from me  ,AZWA 

. XOXO

You Might Also Like

0 Comments