. Sejarah :) .

7:56 AM

Assalamualaikum , kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayangg  , : ]

Hello earthlings , How are you ? :P


HAAA , cantik kan ? (BAHH , memang mintak penampar ) korang yang screen kecik tu tak leh la tengok blog I punya background . hakhak . rugi rugi . Papepuunn , hari ni exam Science & Sivik . Ok laaa . Agak senang . Hari ni buad Science paper 2 , 20 minit je , nak semak bnyak kali pun tak larat . so , I pun tidur . Buad mimpi .Dah la mimpi buruk . bangun pulak mengejut . tengok2 masa tinggal 15 minit lagi . kiranya I tidur 45 minit . memang tak disangka . HUUU . tengah tengah hari mimpi buruk . Ape kes . T_T  . berrrr , menakutkan . 

Pastu balik tadi rasa letih semacam . Selsema pulak tuh . So , amik keputusan untuk baca buku . tengah khusuyk . tba tba dengar bunyi fon vibrate . kehulu kehilir cari fon . rupa rupanyaaaa , duk bawah katil , macam ne terbang bawah tu pun ta taw . K , suara I bukan suara bangun tidur k . :P Lepas calling2 tu , baru lah I tidur kejap . Tu pun nangis dulu , tensyen sejarah ta masok otak . Derrr , geramnyaaaa . kenapa susah sangat nak ingat sejarah ni ? . Syangg , tolong lah I . T_T .  Hmm , pen hilang akibat terkejut fon vibrate , dah terpelanting ke mna ntah . Yang ni kali ke 2 . haha .

Heyy , pe aku merapu banyak sangat nih hari ni ?  ERMHH . 
Vanilla : Tak baik tolak rezeki orang taww . :) 

RAWR'S  from me  ,AZWA 

. XOXO

You Might Also Like

0 Comments