. Bestnya jadi baby .

8:12 PM

Assalamualaikum kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayang .

Weyh , jeles gila kot . 24 jam , tak tidur , semua orang sanggup layan seorang bayi yang sangat mejengkelkan tapi comel . Ya Allah , dia muntah orang tak marah , dia meraung orang tak marah , dia gemuk tak de orang ejek , dia botak tak de orang kesah . Dia gigit pun orang gelak . Dia ada gigi orang kata comel, tak de gigi pun comel je . kalau I tak de gigi , orang kata huduh, :p . Baby , semua orang nak peluk dia , semua orang nak kiss dia . Semua orang sayang dia , gedik cam ne pun perbuatan dia , orang tak benci pun dia . Best kan ? best kan ?kan ? ?  Teringin nak jadi baby balik . haha , berangan betul . ye lah , da besar , ada tanggungjawab , ibadah tak boleh tinggal ,ada keje , ada sekolah = = , makan pun kena suap sendiri , kalau nak layanan khas , kena tunggu tua kerepot nanti , tapi orang tak kata comel , orang kata menyusahkan . ishhh , kalau boleh nak jadi muda , dan muda selamanyaaa , young forever , paling tua pun 25. kihkihkih . mngada ngada .

HMMMM , malam semlam ape pun tak ingat , yang I ingat mimpi I  . Well it shows obviously that i miss you . You came in my dream , but Im not going to tell anyone , biar la I sorang je tau mimpi yang tesergam indah . hahaha . indah konon , bagi aku ye la indah , bagi korang tatau la . Entah kenapa mamai semacam semalam . haishh , dah la tido lewat kena bangun awal pulak . kacau betul , huuuuuu , tak larat tau tak ? dah la badan sakit sengal sengal sendi otot dan tulang akibat tidor di lantai lapik toton yang nipis atas lantai marble yang sejuk giler , cuaca pun sejuk , selimut ngan bantal pun ta de . maamiiiiiii . I miss my home .


Sedang sakit tulang bahu = = . Home sweet home 




RAWR'S  from me  ,AZWA 

. XOXO

You Might Also Like

1 Comments