. Surnames & Nicknames .

7:01 AM

Assalamualaikum , Kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayang , :)


Tadi tengok blog k.long  , ahak , dia tulis pasal panggilan dan gelaran . hee , gatal nanak tulis gak . sorry ye kaklong , tiru topik . :)

Panggilan & Gelaran
1.Along : Adik beradik ,dan family yang panggil .
2.Caju : Nenek yang panggil
3. Wani : Ramai yang panggil .
4:Syazz : Amelia yang panggil .
5. Azwa : Orang2 cyber yang panggil .
6. Susu : Ejekan , sebab tak suka susu (syazwan ahmad)
7.Baby :sebab tak suka ornag panggil akak (syazwan ahmad jugak yg bagi)
8.Pendek : sebab dah makin pendek (S.a jugak yang bagi -.-)
9. Cik Kucing : sebab obses kucing (ramai yang panggil)
10.KakCik :hanya yang terbaik panggil . :)
11. Wawa : belum ada yang panggil , :) simpan untuk yg trtentu je . ahak .

tu je larh . bye


RAWR'S  from me  ,AZWA 

. XOXO

You Might Also Like

0 Comments