. my taste of fashion .

6:54 AM

Assalamualaikum Kalau tak jawab dosa , kalau jawab syaang .
ENTRY NI TAK PAYAH BACA PUN TAK PE . HANYA NAK TULIS PENDAPAT DAN LUAH RASA GERAM
yeahhhh , dapat baju baru . Best best . tadi ikut mak pegi beli barang2 untuk pegi umrah nanti , simply tompang sekaki . haha , bila ada gambar baru I tunjuk eyy .

Ape kene mengene ngan tajuk di atas ? yea , tadi masa nak keluar , I pakai T-Shirt dengan seluar trek , itu adalah kebiasaan . I tak suka pakai seluar jean sejak duamenjak ni . Sebab , adoii , sebab I dah gemok . kahkahkah . Tapi betul , I dah rasa segan nak pakai seluar jean , dengan t shirt . kalau pakai baju blaus yang labuh samapi lutut tu tak pe la . Mak marah ! mak marah sebab i terlalu plain kalau keluar,  I antara orang yang paling malas nak bergaya (baju dsn seluar) kalau tudung I ok .

I suka tengok perempuan2 bergaya , tapi I tak suka orang yang over bergaya . Laki ? bergaya terlebih tak elok ler .  simple is always de best . bagi I , kalau pakai tudung , pakai la betul betul , jangan la pakai tutp rambut , tapi leher terdedah , tak pelik ke namanya ?  lebih baik tak pakai . I tak kisah orang tak pakai tudung , hormat la pilihan dia , tak boleh nak paksa orang pakai tudung , tak ikhlas pun takde gunanyaa pakai tudung .tapi kalau pakai , pakai bagi penuh , pakai tudung tapi pakai baju macam balut nangka . hahah , baru semalam jumpa shoolmate dekat kedai , pakai tudung , tapi tangan pedek , t shirt plak singkat , pastu pakai seluar skinny . badan dia agak gempal , duduk tas moto!  mak I plak : " Along , tengok budak tu , tak elok rupa dia , kalau tak pakai tudung tak pe lah , ni pakai tudung" bebel je mak I lepas tu . T_T .

Wahai perempuan di luar sana , (yang pakai tudung)  jaga la maruh mu elok elok yer , biar sopan dipandang , kerana islam itu indah .

ape lah yang aku bebel macam orang gila ni .

You Might Also Like

0 Comments