. Hangout .

7:29 AM

Assalamualaikum kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayang .

Hari ini ! yeah , pagi tadi pergi landmark ,dengan mak ayah safiah . Safiah tunggu kawan dia , I punya kawan tak datang lagi , so me, my mom &dad went inside first , I dengan safiah naik la tingkat atas , Dia dengan kawan dia , Sarvenee , Varshini , Sugasine nak tengok wayang . So tinggal la I tunggu Naim tak datang datang . Tiba2 mak I call . haha , dia suruh turun tingkat bawah kedai photo president . Terkexut . Rupa rupanya , nak minta pandangan nak beli kamera untuk deorang pergi umrah nanti , pilih2 , ayah tak nak beli DSLR buat masa ni sebab menda tu besar , susah nak heret .So , dia buat pilihan beli nikon Coolpix L120 . comey gila . hak3 , pastu ayah buat muka serius , : along jaga kamera ni elok2 , nanti bagi dapat 8 A . mak pulak cakap : mak tak nak dengar along asik asik putus asa ja . I hanya nganga .T_T .thank you mum&dad


 so , lepas beli camera tu , mak pun balik , tinggal I tunggu naimmah , lepas naimmah datang beli tiket tengok Pirates of the Carribean , The stranger's Tides . Tak best lansung ! hahah , tipu la kalau kata tak best . Best ! sangat sangat .huuuu , nasib baik lah naimmah tak baca blog I . kalau tak habis la I diejek . =.= . Le[as tengok wayang kami merayau , cari safiah tak jumpa , so call la mak , nak balik kul 2 , tapi mak cakap tunggu la safiah , solat kat situ dulu . Benci tol , tak suka solat kat surau tu , sebab telekung dia semua kepam ! tapi sebab safiah jugak la , I denga naimmah mati kutu , merayau kat situ , dia best2 makan pizza hut , main kat arcade . T_T . Kul 4 baru sampai rumah  , lepak2 dalam bilik , pastu mak suruh hantar kek dekat rumah jiran , I ngan naimmah pun naik la basikal . lepas antar kek tu kami pusing2 kat golf . sampai keletihan ynag teramat .



hoho , suke suke . :D

Mood : Saya sangat seksa , seksa merinduimu 


RAWR'S  from me  ,AZWA 

. XOXO

You Might Also Like

2 Comments