. Gambatte ! .

7:59 AM

Assalamualaikum , Kalau tak jawab dosa , Kalau jawab sayaaaanng !

Yeah yeah , exam week right ? So korang jangan la stress stress k ? tak comel ler . Espsecially You . (You know when you read)  Never Give up :)  Try agoin Next Time .


“This is my wish for you: Comfort on difficult days, smiles when sadness intrudes, rainbows to follow the clouds, laughter to kiss your lips, sunsets to warm your heart, hugs when spirits sag, beauty for your eyes to see, friendships to brighten your being, faith so that you can believe, confidence for when you doubt, courage to know yourself, patience to accept the truth, Love to complete your life.”


Wah wah wah , I dah jadi pakar motivasi . haha , Ada bakat tak ? haha , tak de kot , suruh buat pengumuman depan perhimpunan pun pass kat orang lain , ni nak jadi pakar motivasi . Mimipi jelaaahhh , azwa . HOHO , kami main truth and dare , pastu kali ni Dhanyaah masuk , naimmah dare  dia tunjuk f sign dekat D****** . Kesiann mamat tuh , mati matian dia ingat Dhanyaah  benci dia . Semua plan nak buat masa hari guru nanti . Tak sabar2 . Ngeeee , I syok la , deorang tak dapat nak jumpa cabaran yang sesuai untuk I .  wuuuyeahhh , HAHA .
Syok la sangat . sekarang ni I dalam bilik mak I yang besaaaarr . tapi gelap lampu tak bukak pun . sebab takut kekatu masuk T_T Mamaaaaaa , gelapnya dalam nii !!! takott gilerr . Esok birthday mak i ! haha, MUM HAPPY BIRTHDAY ! Semoga pnjang umur dan murah rezeki , semoga perjalanan ke makkaratul Mekkah selamat pergi dan pulang . :)

Motif : Imaginasi yg menunjukkan kasih sayang trhadap mama , seluas angkasa lepas dan seindah rama2 .

Okey okey , i tau la comot , ddah nak wat cam ne , buat tengah malam . -.- 
Papepun ikhlas dari I taww mama ! trima k :) 

You Might Also Like

0 Comments