. Hari Tepung Guru .

1:56 AM

Assalamualaikum , kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayaaaanggg :)

Haha , har ini hari paling best , sepanjang I jadi form 3 . ^^ BESTNYAAAAAA . rasa nak jerit bagi satu dunia dengar . hehe . Knapa best ? sebab I dating sepanjang hari . hahaha , no no , joking joking only . Hari ni hari guru meyh ! Mula mula heret buku English ke mana jua , konon nak study la , tapi , tengok2 entah lepar gi mna buku tu , memang best tak terkata . Hari guru , Pengawas yang handle .Walaupun pengawas yang handle , semua aktiviti agak teratur walaupun start lambat cikit . Mula mula ucapan . blah blah blah, nyanyi lagu , penyampaian hadiah ,. Pastu baru games start , BAM . ni lah saat saat yang ditunggu2 . haha . Cabaran yang dinantinantikan oleh kami , Lily kena main gula dalam tepung ! n then kena tangkap gambar :) . Pastu kami main dam bom . mula2 tak tau macam mana nak main , bila tanya , AJK cakap , bagi nama dulu . dah bagi nama , baru tau , ada kena mngena dengan bailng tepung , -.- bengang , sengaja nak kenakan kami . Fakrul dengan Iman punya keja . tak pe tak pe . mula2 group senior , pastu turn kami , Unira , Ana , Anis , Amelia and ME . main2 lepas sorang sorang kena , yay , I tak kena , nasib baik , lepas tu kami dah pkat kenakan mamat yang brtanggjawab tu . pdan muka ! kami bg cadangan AJK kena men jugak , time AJK , kak mira jadi host . terbaiikkk . haha . padan muka korang , kenakan kami lagi .
last2 , i yang syok sangat tak kena sepung , free je darshan baling kat I . Memang nak kena betul . nasib baik , I ni pemaaf (tuih) hahaha . Lepas tu pegi lobi , dapat cake dari mirul :) SEDAPPP . Thanxx dude ! ^^ . Dah tu ada persembahan Never Say Never , suara boleh tahan :)  tapi agak garang amaran deorang . hoho .
Lepas tu pnyampaian hadiah , . turn kami buat persembahan , hemmmmmm . hampehh . sebab tak dengar kami ckap , dah cakap sekuat hati pun tak dengar , mike punya wire pun pendek , tapi tak pe lahhh . tak ksah sangat . Letih sangat hari ni :)


ouhyeah , gambar ni , nak share , thank you Mirool ! ur da best !


Cantik kan ?

RAWR'S  from me  ,AZWA 

. XOXO

You Might Also Like

0 Comments