. biar betul ? .

5:48 AM

Assalamualaikum . kalau tak jawab dosa kalaua jawab sayang .


Heyy . ape kabar . korang rindu aku . aku tau . hehe . dah berbalik ke sekolah . wuuuuuyeaaaa ! TAPI . ishh ada tapi la pulak . dulu sibuk nak gi sekolah . sekrang macam macam cekadak . haha . tapi aku demam . WEYHH .jangkit sape ni ? hoho . Hari ni explorace . Hari Koop punye . aku jaga checkpoint terakhir . yeahhh . activity tu aku punya idea . lukis misai , sapu bedak sejuk . kih kih kih . aku bagi idea tu memang nak kenekan salah 1 atau 2 kumpulan yang selalu usik aku . haha . padan muka korang . :P Tahniah kumpulan kak Syahirah yang dapat first tu . Dan kumpulan Aiman yang dapat 2nd . zzzzz .

So , ape yang biar betul ? haaa , hari ni banyak cerita pasal seseorang dari budak budak form 2 . adessss . fening kepale . aku tak de kene mengene lhaaa . jangan la jelin jelin aku pastu ce citer citer . takut aku dibuatnye . sumpah . aku innocent . hahahaha . tapi seriusla . jangan la buat cem tu kat aku . hukhuk .

You Might Also Like

0 Comments