. Esok Aku Kahwin .

2:47 AM

Assalamualikum . Kalau tak jawab dosa . kalau jawab sayang (emmm sayang la sangat )

Tahniah .3 hari berturut turut tak lelapkan mata . Boleh masuk tak book of records ? Aku letih . tapi mata tak boleh lelap . Ya Allah . tolong la . semua jenis ubat aku dah telan . Mata aku tetap membulat . Help ME . Entahla kenape jadik cam ni  . Okey okey . whatever . macam la ada orang nak amik kesah kalau aku citer kat sini pun kan ?  hemm . Kalau korang bosan korang buat ape ?

. Ape kena mngena dengan tajuk ? . ahahaha . sabo sabo . Nanti aku bagi la info . Korang pernah bosan tak ? Aku tau la korang tak pernah bosan sebab 24 jam mesej bunyik . jap jap vibrate jap jap vibrate . tengah masak pun balas mesej . Tengah tengok TV pun mesej , tengah stadi pun mesej . Lepas tu senyum sorang sorang . Bila mak tanya "HISH , tak penat ke tangan asik duk tot tet tot tet je ? sampai tak ingat dunia . mesej ngan sape ?" Pastu korang pun jawab . "Ni kawan cek la mak " hahaha . Ayat lazim yang digunakan .Ingat orang tak tau ke ? hekeleh . Sampai nak tidur pun mesej . mata kuyu dah . kepala mamai dah pun sanggup teman orang di sana ta nak bagi dia bosan . hahaha . kantoi la . bukan aku k . aku tak macam tu . Aku malas balas mesej , kecuali orang tertentu dan bila aku banyak kredit . agagagaa . Mesej yang biasa aku dapat "Bosan la , jom meset "  Tak pun . " Wey kau sibuk tak " , "Hi . . " , yang ranking number 1 ialah Misscall . hohoho . misscall la bnyak2 . kalau dia misscall aku misscall la balik . pastu dia akan call aku bagi alasan tak cukup kedit ke sibuk ke . bahahaha . jahat kan . Tapi sekarang ni fon aku dah sepi . Cuma ada la beberapa call yang masuk . Kadang2 satu hari tu tak de orang anta pe pun , tak de orang call pun . Paling kureng pun satu hari tu ada laaaa sorang call . Bukan aku tak nak call atau hantar pe pe . bila call takut tak kena timing . satgi orang lain yang angkat lagi la malu . mesej pulak , aku tak layan sangat , aku la orang yang paling malas type mesej . heeeee . sakit jari la .

. Habis tu ? kalau kau bosan buat ape ? haha . Aku bosan aku akan update blog . tak pun habiskan lukisan potret . tak pun main piano . TAPI , dekat rumah atuk &nenek aku yang comel ni . tak de benda yang boleh buat . nasib baik adik aku ada laptop . nasib baik Encik M aku call sekali sekala (skali skala je ? hahaha :P ) .kalau tak mati kebosanan aku kat rumah ni . duk sini , makan , tengok TV , tidur . Duduk sini cukup sebulan boleh obes . hehe . Berat aku pun dah naik 44kg . gemok . bahaha . aku nak pegi sekolah . AKU RINDU KULIM . mummyyyyy , pleaseee . nanak nangis macam budak kecik , peluk kaki orang tua merayu kat deorang  nak balik Kulim .  haha , boleh bayangkan tak muka aku macam tu ? huduh .tak payah la .

so , tadi untuk hilangkan kebosanan , aku pakai inai . ye la . ESOK AKU KAHWIN . jangan lupa datang . aku pakai inai dekat kuku dengan tangan . buat sendiri taw . haha . Baju kahwin pun belum amik dari kedai agi . hahaha . :P


Azwa : OMIGODD . seriously ? can I kiss you ?


Sweet Rawrs From Azwa 

You Might Also Like

0 Comments